Refined By:
Type:  MSc Thesis

Results 1-20 of 21 (Search time: 0.008 seconds).

StatusTitleTypeAuthor(s)Issue DateAcademic Year
1CompletedΑνάπτυξη βιολειτουργικών ζυμούμενων ροφημάτων αγελαδινού γάλακτος εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα φρούτων της οικογένειας RosaceaeMSc ThesisΙωάννου, Ιωάννας May-20222021-2022
2CompletedΑπομόνωση και ταυτοποίηση μικροοργανισμών από διαφορετικές φυτικές πηγές για προσδιορισμό της ύπαρξης γονιδίου πολυκετιδικής συνθετάσης και αντιμικροβιακών ιδιοτήτωνMSc ThesisΖαχαρίου, Μαρία May-20202019-2020
3CompletedΑπομόνωση και χαρακτηρισμός αλόφιλων ενδοφυτικών και ριζοσφαιρικών βακτηρίων από φυτά της Αλυκής Ακρωτηρίου, ως πιθανοί παράγοντες προώθησης της ανάπτυξης των φυτώνMSc ThesisΜιχαηλίδου, Ευτυχία 2017empty
4CompletedΓιαουρτοποτό τύπου αϊράνι-μελέτη και παραγωγή ενός παραδοσιακού προϊόντος με βελτιωμένα οργανοληπτικά χαρακτηριστικάMSc ThesisΠαπαδημητρίου, Χρυσοβαλάντω Jun-20222021-2022
5CompletedΔιερεύνηση επικινδυνότητας από αερομεταφερόμενους μύκητες του γένους Aspergillus σε μονάδα κομποστοποίησης φυτικών υπολειμμάτωνMSc ThesisΓιαννουρής, Επαμεινώνδας 20172016-2017
6CompletedΔιερεύνηση την αυτόχθονης μικροχλωρίδας ζυμούμενων φρούτων προς αναζήτηση χρήσιμων ζυμών για παραγωγή ζύθου και ciderMSc ThesisΞενοφώντος, Ελένη May-20192018-2019
7CompletedΕπίδραση διαφορετικών μεθοδολογιών εηαγωγής DNA στην ανάλυση του μικροβιώματος κυπριακών παραδοσιακών αλλαντικώνMSc ThesisΕυθυμίου, Μαρίνα May-20192018-2019
8CompletedΕπίδραση των Βιοδιεγερτικών σκευασμάτων στην καλλιέργεια της πατάταςMSc ThesisΧαραλάμπους, Νικόλας May-20192019-2020
9CompletedΖυμούμενο ρόφημα από γαϊδουρινό γάλα: μικροβιολογικά, χημικά, οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και λειτουργικότηταMSc ThesisΠαρμαξή, Ιωάννα 20132012-2013
10CompletedΙσοζυγία μάζας Φωσφόρου σε σταθμούς επεξεργασίας αποβλήτων και προσρόφηση του σε θερμικά επεξεργασμένα κελύφη αυγώνMSc ThesisΚιταλίδης, Δημήτρης May-20222021-2022
11CompletedΜελέτη αυτόχθονων βακτηρίων για την ικανότητα τέλεσης μηλογαλακτικής ζύμωσης κρασιούMSc ThesisΠαπαμιχαήλ, Φιλιώ May-20222021-2022
12CompletedΜελέτη αυτόχθονων ζυμών για την ικανότητα αλκοολικής ζύμωσης προς παραγωγή κρασιούMSc ThesisΚώστα, Ραφαέλα May-20222021-2022
13CompletedΠαραγωγή DNA Πολυμεράσης για Εργαστηριακή ΧρήσηMSc ThesisΑναστασίου, Ιωάννα May-20202019-2020
14CompletedΠαραγωγή σπιρουλίνας στην ιχθυοκαλλιέργεια για ανάπτυξη λειτουργικών ιχθυοτροφώνMSc ThesisΑδάμου, Ελένη 31-May-20212020-2021
15CompletedΠοσοτικός και μοριακός χαρακτηρισμός της μικροχλωρίδας της ΚουμανδαρίαςMSc ThesisΧριστοδούλου, Αρίστη 20132012-2013
16CompletedΠοσοτικός και μοριακός χαρακτηρισμός της μικροχλωρίδας του Κυπριακού τραχανάMSc ThesisΑγαθοκλέους, Μαρία 20132012-2013
17CompletedΠοσοτικός και μοριακός χαρακτηρισμός του μικροβιώματος της κουμανδαρίαςMSc ThesisΑριστείδου, Έφη 2015empty
18CompletedΤαυτοποίηση και μοριακός χαρακτηρισμός ανθεκτικών στα αντιβιοτικά στελεχών Escherichia Coli και Enterococcus στο κρέας πουλερικών της ΚύπρουMSc ThesisΝεοφύτου, Κυριακή 20132012-2013
19CompletedΧαρακτηρισμός μικροβιακής χλωρίδας σε παραδοσιακά αλλαντικά «Πιτσιλιάς»MSc ThesisΣάββα, Ελένη 2015empty
20CompletedΧρωματογραφικός προσδιορισμός ελαιοευρωπαΐνης και υδροξυτυροσόλης στον ελαιοκαρπόMSc ThesisΕυριπίδου, Ειρήνη 20132012-2013