Results 1-20 of 24 (Search time: 0.014 seconds).

StatusTitleTypeAuthor(s)Issue DateAcademic Year
1CompletedManipulation of the ACC (1-aminocyclopropane-1-carboxylic acid) deaminase gene in Verticillium dahliae reveals a binary role for ACC in regulating virulence and plant defense: Two sides of the same coinPhD ThesisTsolakidou, Maria Dimitra Jan-20192018-2019
2CompletedStudy of microbiological and physicochemical characteristics of fermented table olives in Cyprus and the multifunctional properties of the predominant microbiotaPhD ThesisAnagnostopoulos, Dimitrios A. Jul-20202019-2020
3CompletedΑνάπτυξη βιολειτουργικών ζυμούμενων ροφημάτων αγελαδινού γάλακτος εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα φρούτων της οικογένειας RosaceaeMSc ThesisΙωάννου, Ιωάννας May-20222021-2022
4CompletedΑπομόνωση και ταυτοποίηση μικροοργανισμών από διαφορετικές φυτικές πηγές για προσδιορισμό της ύπαρξης γονιδίου πολυκετιδικής συνθετάσης και αντιμικροβιακών ιδιοτήτωνMSc ThesisΖαχαρίου, Μαρία May-20202019-2020
5CompletedΑπομόνωση και χαρακτηρισμός αλόφιλων ενδοφυτικών και ριζοσφαιρικών βακτηρίων από φυτά της Αλυκής Ακρωτηρίου, ως πιθανοί παράγοντες προώθησης της ανάπτυξης των φυτώνMSc ThesisΜιχαηλίδου, Ευτυχία 2017empty
6CompletedΓιαουρτοποτό τύπου αϊράνι-μελέτη και παραγωγή ενός παραδοσιακού προϊόντος με βελτιωμένα οργανοληπτικά χαρακτηριστικάMSc ThesisΠαπαδημητρίου, Χρυσοβαλάντω Jun-20222021-2022
7CompletedΔιερεύνηση επικινδυνότητας από αερομεταφερόμενους μύκητες του γένους Aspergillus σε μονάδα κομποστοποίησης φυτικών υπολειμμάτωνMSc ThesisΓιαννουρής, Επαμεινώνδας 20172016-2017
8CompletedΔιερεύνηση την αυτόχθονης μικροχλωρίδας ζυμούμενων φρούτων προς αναζήτηση χρήσιμων ζυμών για παραγωγή ζύθου και ciderMSc ThesisΞενοφώντος, Ελένη May-20192018-2019
9CompletedΕπίδραση διαφορετικών μεθοδολογιών εηαγωγής DNA στην ανάλυση του μικροβιώματος κυπριακών παραδοσιακών αλλαντικώνMSc ThesisΕυθυμίου, Μαρίνα May-20192018-2019
10CompletedΕπίδραση των Βιοδιεγερτικών σκευασμάτων στην καλλιέργεια της πατάταςMSc ThesisΧαραλάμπους, Νικόλας May-20192019-2020
11CompletedΖυμούμενο ρόφημα από γαϊδουρινό γάλα: μικροβιολογικά, χημικά, οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και λειτουργικότηταMSc ThesisΠαρμαξή, Ιωάννα 20132012-2013
12CompletedΙσοζυγία μάζας Φωσφόρου σε σταθμούς επεξεργασίας αποβλήτων και προσρόφηση του σε θερμικά επεξεργασμένα κελύφη αυγώνMSc ThesisΚιταλίδης, Δημήτρης May-20222021-2022
13CompletedΜελέτη αυτόχθονων βακτηρίων για την ικανότητα τέλεσης μηλογαλακτικής ζύμωσης κρασιούMSc ThesisΠαπαμιχαήλ, Φιλιώ May-20222021-2022
14CompletedΜελέτη αυτόχθονων ζυμών για την ικανότητα αλκοολικής ζύμωσης προς παραγωγή κρασιούMSc ThesisΚώστα, Ραφαέλα May-20222021-2022
15CompletedΠαραγωγή DNA Πολυμεράσης για Εργαστηριακή ΧρήσηMSc ThesisΑναστασίου, Ιωάννα May-20202019-2020
16CompletedΠαραγωγή σπιρουλίνας στην ιχθυοκαλλιέργεια για ανάπτυξη λειτουργικών ιχθυοτροφώνMSc ThesisΑδάμου, Ελένη 31-May-20212020-2021
17CompletedΠοσοτικός και μοριακός χαρακτηρισμός της μικροχλωρίδας της ΚουμανδαρίαςMSc ThesisΧριστοδούλου, Αρίστη 20132012-2013
18CompletedΠοσοτικός και μοριακός χαρακτηρισμός της μικροχλωρίδας του Κυπριακού τραχανάMSc ThesisΑγαθοκλέους, Μαρία 20132012-2013
19CompletedΠοσοτικός και μοριακός χαρακτηρισμός του μικροβιώματος της κουμανδαρίαςMSc ThesisΑριστείδου, Έφη 2015empty
20CompletedΤαυτοποίηση και μοριακός χαρακτηρισμός ανθεκτικών στα αντιβιοτικά στελεχών Escherichia Coli και Enterococcus στο κρέας πουλερικών της ΚύπρουMSc ThesisΝεοφύτου, Κυριακή 20132012-2013