Αποτελέσματα για 1-20 από 25.

StatusΤίτλοςΤύποςΣυγγραφέαςΗμερομηνία ΈκδοσηςAcademic Year
1CompletedManipulation of the ACC (1-aminocyclopropane-1-carboxylic acid) deaminase gene in Verticillium dahliae reveals a binary role for ACC in regulating virulence and plant defense: Two sides of the same coinPhD ThesisTsolakidou, Maria Dimitra Ιαν-20192018-2019
2CompletedStudy of microbiological and physicochemical characteristics of fermented table olives in Cyprus and the multifunctional properties of the predominant microbiotaPhD ThesisAnagnostopoulos, Dimitrios A. Ιου-20202019-2020
3CompletedΑνάπτυξη βιολειτουργικών ζυμούμενων ροφημάτων αγελαδινού γάλακτος εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα φρούτων της οικογένειας RosaceaeMSc ThesisΙωάννου, Ιωάννας Μαΐ-20222021-2022
4CompletedΑπομόνωση αυτόχθονων βακτηρίων από έδαφος πυρόπληκτων γεωργικών περιοχών με ικανότητα καταβολισμού πολυκυκλικών αρωματικών υδρογονανθράκων και χαρακτηριστικών που προάγουν την ανάπτυξη των φυτώνMSc ThesisΠαύλου, Νίκη 20242023-2024
5CompletedΑπομόνωση και ταυτοποίηση μικροοργανισμών από διαφορετικές φυτικές πηγές για προσδιορισμό της ύπαρξης γονιδίου πολυκετιδικής συνθετάσης και αντιμικροβιακών ιδιοτήτωνMSc ThesisΖαχαρίου, Μαρία Μαΐ-20202019-2020
6CompletedΑπομόνωση και χαρακτηρισμός αλόφιλων ενδοφυτικών και ριζοσφαιρικών βακτηρίων από φυτά της Αλυκής Ακρωτηρίου, ως πιθανοί παράγοντες προώθησης της ανάπτυξης των φυτώνMSc ThesisΜιχαηλίδου, Ευτυχία 2017empty
7CompletedΓιαουρτοποτό τύπου αϊράνι-μελέτη και παραγωγή ενός παραδοσιακού προϊόντος με βελτιωμένα οργανοληπτικά χαρακτηριστικάMSc ThesisΠαπαδημητρίου, Χρυσοβαλάντω Ιου-20222021-2022
8CompletedΔιερεύνηση επικινδυνότητας από αερομεταφερόμενους μύκητες του γένους Aspergillus σε μονάδα κομποστοποίησης φυτικών υπολειμμάτωνMSc ThesisΓιαννουρής, Επαμεινώνδας 20172016-2017
9CompletedΔιερεύνηση την αυτόχθονης μικροχλωρίδας ζυμούμενων φρούτων προς αναζήτηση χρήσιμων ζυμών για παραγωγή ζύθου και ciderMSc ThesisΞενοφώντος, Ελένη Μαΐ-20192018-2019
10CompletedΕπίδραση διαφορετικών μεθοδολογιών εηαγωγής DNA στην ανάλυση του μικροβιώματος κυπριακών παραδοσιακών αλλαντικώνMSc ThesisΕυθυμίου, Μαρίνα Μαΐ-20192018-2019
11CompletedΕπίδραση των Βιοδιεγερτικών σκευασμάτων στην καλλιέργεια της πατάταςMSc ThesisΧαραλάμπους, Νικόλας Μαΐ-20192019-2020
12CompletedΖυμούμενο ρόφημα από γαϊδουρινό γάλα: μικροβιολογικά, χημικά, οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και λειτουργικότηταMSc ThesisΠαρμαξή, Ιωάννα 20132012-2013
13CompletedΙσοζυγία μάζας Φωσφόρου σε σταθμούς επεξεργασίας αποβλήτων και προσρόφηση του σε θερμικά επεξεργασμένα κελύφη αυγώνMSc ThesisΚιταλίδης, Δημήτρης Μαΐ-20222021-2022
14CompletedΜελέτη αυτόχθονων βακτηρίων για την ικανότητα τέλεσης μηλογαλακτικής ζύμωσης κρασιούMSc ThesisΠαπαμιχαήλ, Φιλιώ Μαΐ-20222021-2022
15CompletedΜελέτη αυτόχθονων ζυμών για την ικανότητα αλκοολικής ζύμωσης προς παραγωγή κρασιούMSc ThesisΚώστα, Ραφαέλα Μαΐ-20222021-2022
16CompletedΠαραγωγή DNA Πολυμεράσης για Εργαστηριακή ΧρήσηMSc ThesisΑναστασίου, Ιωάννα Μαΐ-20202019-2020
17CompletedΠαραγωγή σπιρουλίνας στην ιχθυοκαλλιέργεια για ανάπτυξη λειτουργικών ιχθυοτροφώνMSc ThesisΑδάμου, Ελένη 31-Μαΐ-20212020-2021
18CompletedΠοσοτικός και μοριακός χαρακτηρισμός της μικροχλωρίδας της ΚουμανδαρίαςMSc ThesisΧριστοδούλου, Αρίστη 20132012-2013
19CompletedΠοσοτικός και μοριακός χαρακτηρισμός της μικροχλωρίδας του Κυπριακού τραχανάMSc ThesisΑγαθοκλέους, Μαρία 20132012-2013
20CompletedΠοσοτικός και μοριακός χαρακτηρισμός του μικροβιώματος της κουμανδαρίαςMSc ThesisΑριστείδου, Έφη 2015empty