Results 1-20 of 33 (Search time: 0.005 seconds).

StatusTitleAuthor(s)Issue DateAcademic Year
1CompletedMycobacterium avium subspecies paratuberculosis : αιτιολογικός παράγοντας της νόσου του Crohn’s;Κάρυος, Ραφαήλ 20142019-2020
2CompletedΑνίχνευση και ταυτοποίηση μικροοργανισμών από το σύστημα διανομής πόσιμου νερού της Λεμεσού και από εμφιαλωμένα νεράΠαρπούνα, Χριστιάνα 20122019-2020
3CompletedΑνίχνευση του mycobacterium avium subsp paratuberculosis σε νωπό αγελαδινό γάλα και βρεφικές τροφές σε σκόνη με τη μέθοδο των βακτηριοφάγωνΧατζητοφή, Μαρία 20122019-2020
4CompletedΑνίχνευση του Mycobacterium avium subspecies paratuberculosis σε βρεφικές φόρμουλες βασισμένες στο γάλα με τη χρήση καλλιέργειας και με τη μέθοδο της PCRΧριστοδούλου, Μαρίτσα 20122019-2020
5CompletedΑνίχνευση φυτοπαθογόνου βακτηρίου Clavibacter michiganensis subsp. michiganensis με τη μέθοδο qPCR και τη χρήση ΡΜΑΑρέστη, Ορέστεια 20142019-2020
6CompletedΕπίδραση της ποιότητας του αέρα στην αίθουσα συσκευασίας (high-risk) στα μικροβιολογικά χρακτηριστικά αλλαντικών προϊόντωνΑυγουστή, Φίλιος 20182017-2018
7CompletedΕπίδραση της χρήσης αιθέριων ελαίων από παραδοσιακά αρωματικά φυτά στη μικροβιολογική ποιότητα και φυσικοχημικά χαρακτηριστικά λουκάνικων αγγλικού τύπουΔίσπυρου, Ελένη May-20192018-2019
8CompletedΕπίδραση υπέρηχων στην μικροβιολογική και φυσικοχημική ποιότητα του νωπού αιγινού γάλακτοςΧατζηβασιλείου, Λούκας 20162019-2020
9CompletedΕπίδραση υπερήχων στην LISTERIA GRAYI στο γάλα : επιβίωση και φυσικοχημικές επιδράσειςΒάσου, Άρτεμις 20162019-2020
10CompletedΕπιδράσεις προβιοτικών στην υγεία : τρόπος δράσης και προοπτικέςΛοίζου, Ελένη 20142019-2020
11CompletedΕπιπολασμός Staphylococcus aureus, Streptococcus agalactiae, Mycoplasma bovis στα γαλακτοπαραγωγικά βουστάσια της ΚύπρουΝικήτα, Δήμητρα May-20192019-2020
12CompletedΕπιπολασμός μικροβίων που φέρουν ευρέως φάσματος β-λακταμάσες (Extended Spectrum β-lactamases) σε τρόφιμαΜιχαήλ, Αλέξανδρος May-20192018-2019
13CompletedΕπιπολασμός της βρουκέλλωσης στα γαλακτοπαραγωγικά βουστάσια της ΚύπρουΜιχαήλ, Χριστόδουλος 20162019-2020
14CompletedΗ αντίληψη των Κυπρίων καταναλωτών ως προς τα λειτουργικά τρόφιμα εντος της κυπριακής αγοράςΠισσίδης, Αντρέας 20132019-2020
15CompletedΗ επίδραση της επεξεργασίας με υψηλή πίεση, στη μικροβιολογική ποιότητα των αλλαντιδίων Φρανκφουρτης, σε διαφορετικούς χρόνους εφαρμογήςΠαρασκευά, Μαρία 20132019-2020
16CompletedΗ επίδραση της επεξεργασίας με υψηλή υδροστατική πίεση στη μικροβιολογική ποιότητα αιγοπρόβειου χαλλουμιούΜάριου, Μαρία 20162019-2020
17CompletedΗ επίδραση της επεξεργασίας με υψηλή υδροστατική πίεση στη μικροβιολογική ποιότητα του ζαμπόν και των λουκάνικων Φρανκφούρτης κατά τη διάρκεια ζωής τουςΤάκη, Αναστασία 20122019-2020
18CompletedΗ επίδραση της συσκευασίας στην μικροβιολογική και οργανοληπτική ποιότητα των λουκάνικων αγγλικού τύπουMιχαήλ, Πετρούλα 20152019-2020
19CompletedΜελέτη αντιμικροβιακών ιδιοτήτων φυσικών φαινόλων: Δράση έναντι Listeria monocytogenes και Pseudomonas aeruginosaΚωνσταντίνου, Δέσπω 20132019-2020
20CompletedΜελέτη της επίδρασης του όζοντος στη μικροχλωρίδα σφάγιων πουλερικώνΠίπη, Άννα 20122019-2020