Αποτελέσματα για 21-40 από 49.

StatusΤίτλοςΣυγγραφέαςΗμερομηνία ΈκδοσηςAcademic Year
21CompletedΕπιπολασμός της βρουκέλλωσης στα γαλακτοπαραγωγικά βουστάσια της ΚύπρουΜιχαήλ, Χριστόδουλος 20162019-2020
22CompletedΕπιπολασμός τροφιμογενών ιών σε έτοιμα προς κατανάλωση τρόφιμαΚυριάκου, Χριστιάνα 20242023-2024
23CompletedΗ αντίληψη των Κυπρίων καταναλωτών ως προς τα λειτουργικά τρόφιμα εντος της κυπριακής αγοράςΠισσίδης, Αντρέας 20132019-2020
24CompletedΗ αντιμικροβιακή επίδραση της Ευγενόλης και Καρβακρόλης σε είδη ΛιστέριαςΧριστοδούλου, Μαρία Μαΐ-20202019-2020
25CompletedΗ επίδραση της επεξεργασίας με υψηλή πίεση, στη μικροβιολογική ποιότητα των αλλαντιδίων Φρανκφουρτης, σε διαφορετικούς χρόνους εφαρμογήςΠαρασκευά, Μαρία 20132019-2020
26CompletedΗ επίδραση της επεξεργασίας με υψηλή υδροστατική πίεση στη μικροβιολογική ποιότητα αιγοπρόβειου χαλλουμιούΜάριου, Μαρία 20162019-2020
27CompletedΗ επίδραση της επεξεργασίας με υψηλή υδροστατική πίεση στη μικροβιολογική ποιότητα του ζαμπόν και των λουκάνικων Φρανκφούρτης κατά τη διάρκεια ζωής τουςΤάκη, Αναστασία 20122019-2020
28CompletedΗ επίδραση της συσκευασίας στην μικροβιολογική και οργανοληπτική ποιότητα των λουκάνικων αγγλικού τύπουMιχαήλ, Πετρούλα 20152019-2020
29CompletedΗ χρησιμοποίηση βακτηριοφάγων στη βιολογική αντιμετώπιση τροφιμογενών παθογόνωνΜαυρομίχαλου, Κατερίνα Μαΐ-20232022-2023
30CompletedΜελέτη αντιμικροβιακών ιδιοτήτων φυσικών φαινόλων: Δράση έναντι Listeria monocytogenes και Pseudomonas aeruginosaΚωνσταντίνου, Δέσπω 20132019-2020
31CompletedΜελέτη της επίδρασης του όζοντος στη μικροχλωρίδα σφάγιων πουλερικώνΠίπη, Άννα 20122019-2020
32Μικροβιολογική ποιότητα έτοιμων προς κατανάλωση σαλατώνΣτεργίου, Σοφία Μαΐ-2017
33CompletedΜικροβιολογική ποιότητα νωπού αγελαδινού γάλακτος:οριζόντια δειγματοληψία από ένα βουστάσιοΚυπριανού, Κυριακή 20132019-2020
34CompletedΜικροβιολογική ποιότητα νωπού χοιρινού κρέατοςΠίτσιλλου, Άντρη 20242023-2024
35CompletedΜικροβιολογική ποιότητα παγωμένου καπνιστού σολομούΚασενίδη, Κατερίνα 2017empty
36CompletedΜικροβιολογική ποιότητα προϊόντων ωρίμανσης από σύγκοπτο κρέαςΠαπαπαναγιώτου, Ζώη 20162019-2020
37CompletedΜικροβιολογική ποιότητα σε σνακ πατάτας και στο περιβάλλον παραγωγής τους στην ΚύπροΑσχανιάν, Άντρια Μαΐ-20192018-2019
38CompletedΜικροβιολογική ποιότητα τροφίμων ζωικής προέλευσης στην ΚύπροΠαπασπύρου, Χρυσόστομος 2017empty
39CompletedΟ ρόλος του ασβεστίου στην πρόληψη εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρουΒανέζη, Χριστίνα 20232022-2023
40CompletedΟι διατροφικές συνήθειες των ατόμων στην ηλικιακή ομάδα 18-25 ετών και σ σύγκριση τους με το μεσογειακό πρότυπο διατροφήςΚλεάνθους, Νίκη 20162019-2020