Results 1-20 of 36 (Search time: 0.007 seconds).

StatusTitleAuthor(s)Issue DateAcademic Year
1CompletedDispersive liquid-liquid microextracion combined with high-performance liquid chromatography for determination ochratoxin A in beerΣεργίου, Ευστράτιος 20162015-2016
2In vitro έλεγχος αντιοξειδωτικών, αντιμικροβιακών και αντι-υπερτασικών ιδιοτήτων μελανοϊδινών κουμανδαρίαςΝικολάου, Δήμητρα 2017
3CompletedΑνάπτυξη και βελτιστοποίηση τεχνικής εκχύλισης υποβοηθούμενης με υπέρηχους για την ανάκτηση φαινολικώ αντιοξειδωτικών από το φυτό Cistus SalviifoliusΝικόλα, Φωτεινή 20242023-2024
4CompletedΑξιολόγηση αντιδιαβητικών ιδιοτήτων πολυφαινολών από Στέμφυλα ΚουμανδαρίαςΠέτρου, Μαρία May-20202019-2020
5CompletedΑξιολόγηση μεταβολών της φαινολικής σύστασης και αντιοξειδωτικής ικανότητας έξι ποικιλιών αμπελόφυλλων κατά το μαγείρεμα τουςΚωνσταντίνου, Κωνσταντίνος May-20192018-2019
6CompletedΑξιολόγηση της τεχνολογίας εξάτμισης υπο κενό για την παραγωγή χαρουπόμελουΠικάρδου, Ραφαέλα 20182017-2018
7CompletedΑξιολόγηση της φαινολικής σύστασης και αντιοξειδωτικής δράσης εκχυλισμάτων φλοιών σταφυλιού της γηγενής ποικιλίας 'Μαύρο'Πατρόκλου, Ανδρονίκη May-20232022-2023
8CompletedΑξιολόγηση φυσικοχημικών και λειτουργικών ιδιοτήτων χαρουπάλευρουΤαμπουκάρη, Χρυστάλλα 20152014-2015
9CompletedΒελτιστοποίηση της εκχύλισης υποβοηθούμενη από υπερήχους για την ανάκτηση αντιοξειδωτικών πολυφαινολών από Στέμφυλα ΚουμανδαρίαςΜιχαήλ, Σοφία May-20202019-2020
10Εθνοφαρμακολογική επισκόπηση των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών της ΚύπρουΜαρκίδης, Χαράλαμπος 2017
11CompletedΕπίδραση υπέρηχων στην μικροβιολογική και φυσικοχημική ποιότητα του νωπού αιγινού γάλακτοςΧατζηβασιλείου, Λούκας 20162015-2016
12CompletedΕπίδραση υπερήχων στην LISTERIA GRAYI στο γάλα : επιβίωση και φυσικοχημικές επιδράσειςΒάσου, Άρτεμις 20162015-2016
13CompletedΚαταγραφή θεραπευτικών ιδιοτήτων τροφίμων φυτικής προέλευσης: μια εθνοφαρμακολογική επισκόπησηΠαναγιώτου, Κωνσταντίνος 2017empty
14Κινητική μελέτη εκχύλισης χρωστικών και φαινολικών ενώσεων κατά τη παλαίωση αποστάγματος ζιβανίας με δρύινα τεμαχίδια ξύλουΜουσική, Χριστιάνα 2017
15CompletedΚινητική μελέτη της μείωσης των φαινόλων ελαιόλαδου κατά το τηγάνισμαΧριστοφόρου, Ανδρέας 20152014-2015
16CompletedΜελέτη αντιξειδωτικής και αντιμικροβιακής δράσης εκχυλισμάτων φυτών των οικογενειών Asteraceae και Geraceae που φυτέυονται στην ΚύπροKωνσταντίνου, Άντρια 2012empty
17CompletedΜελέτη αντιοξειδωτικής δράσης εκχυλισμάτων καρπού χαρουπιάς (Ceratoniasiliqua)Ευτυχοπούλου, Ραφαέλλα May-20192018-2019
18CompletedΜελέτη πολυφαινόλων και αντιξειοδωτικής ικανότητας σοκολάταςΣιάντωνα, Αναστασία 20132012-2013
19CompletedΜελέτη σταθερότητας των φαινολικών αντιοξειδωτικών των αμπελόφυλλων κατά το μαγείρεμαΠιερέττη, Χιονία May-20212020-2021
20CompletedΜελέτη της αντιοξειδωτικής ικανότητας των τοκοχρωμανολών : ο ρόλος της θερμοκρασίας και του διαλύτηΑναστασίου, Μάριος 20152014-2015