Results 1-15 of 15 (Search time: 0.003 seconds).

StatusTitleAuthor(s)Issue DateAcademic Year
1In vitro έλεγχος αντιοξειδωτικών, αντιμικροβιακών και αντι-υπερτασικών ιδιοτήτων μελανοϊδινών κουμανδαρίαςΝικολάου, Δήμητρα 2017
2CompletedΑξιολόγηση μεταβολών της φαινολικής σύστασης και αντιοξειδωτικής ικανότητας έξι ποικιλιών αμπελόφυλλων κατά το μαγείρεμα τουςΚωνσταντίνου, Κωνσταντίνος May-20192018-2019
3CompletedΑξιολόγηση της τεχνολογίας εξάτμισης υπο κενό για την παραγωγή χαρουπόμελουΠικάρδου, Ραφαέλα 20182017-2018
4Αξιολόγηση φυσικοχημικών και λειτουργικών ιδιοτήτων χαρουπάλευρουΤαμπουκάρη, Χρυστάλλα 2015
5Εθνοφαρμακολογική επισκόπηση των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών της ΚύπρουΜαρκίδης, Χαράλαμπος 2017
6Καταγραφή θεραπευτικών ιδιοτήτων τροφίμων φυτικής προέλευσης: μια εθνοφαρμακολογική επισκόπησηΠαναγιώτου, Κωνσταντίνος 2017
7Κινητική μελέτη εκχύλισης χρωστικών και φαινολικών ενώσεων κατά τη παλαίωση αποστάγματος ζιβανίας με δρύινα τεμαχίδια ξύλουΜουσική, Χριστιάνα 2017
8Μελέτη αντιξειδωτικής και αντιμικροβιακής δράσης εκχυλισμάτων φυτών των οικογενειών Asteraceae και Geraceae που φυτέυονται στην ΚύπροKωνσταντίνου, Άντρια 2012
9CompletedΜελέτη αντιοξειδωτικής δράσης εκχυλισμάτων καρπού χαρουπιάς (Ceratoniasiliqua)Ευτυχοπούλου, Ραφαέλλα May-20192018-2019
10CompletedΜελέτη της επίδρασης των θερμικών κατεργασιών στη συγκέντρωση φαινολικών αντιοξειδωτικών στα λαχανικάΛοϊζου, Ιωάννα 20182017-2018
11Μελέτη της επίδρασης των προκατεργασιών και των συνθηκών ξήρανσης στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του δυόσμου (Mentha viridis)Παράσχου, Αναστασία Apr-2017
12Φυτοχημικά συστατικά τριών ποικιλιών μηλιάς και οι μεταβολές τους κατά την ψυχρή συντήρηση τουςΧαριλάου, Κωνσταντίνος 2014
13Φυτοχημικό προφίλ τεσσάρων ποικιλιών ελιάς (Olea europaea L.) κατά τα αναπτυξιακά τους στάδιαΘεοδούλου, Θεόδουλος 2011
14Χαρουπόμελο: φυσικοχημικές ιδιότητες και έλεγχος νοθείαςΑρέστη, Πολυξένη 2015
15CompletedΧημικός χαρακτηρισμός και αντιοξειδωτικές ιδιότητες μελανοϊδινων από θερμικά συμπυκνώμενους χυμούς φρούτωνΓεωργίου, Μαρία 20182017-2018