Results 1-6 of 6 (Search time: 0.002 seconds).

StatusTitleTypeAuthor(s)Issue DateAcademic Year
1CompletedΑνάπτυξη καινοτόμων πολυλειτουργικών επικαλύψεων από πολυφαινόλες χαρουπιού με εφαρμογές στην συσκευασία τροφίμωνMSc ThesisΧατζηβασιλείου, Λούκας Jun-20182017-2018
2CompletedΑξιολόγηση των φαινολικών ενώσεων του καρπού χαρουπιάς ως αντιοξειδωτικά: βελτιστοποίηση εκχύλισης και εφαρμογή σε πρότυπα μοντέλα τροφίμωνMSc ThesisΓεωργίου, Εύα May-20202019-2020
3CompletedΑξιοποίηση Υποπροϊόντων Οινοποίησης Κουμανδαρίας για την παραγωγή Βιολειτουργικών Αφεψημάτων – Βελτιστοποίηση Παραμέτρων ΠαρασκευήςMSc ThesisΣταύρου, Κωνσταντίνα May-20202019-2020
4CompletedΔιερεύνηση της χρήσης μη εδώδιμων βλαστικών τμημάτων της αμπέλου (Vitis Vinifera) ως πηγή αντιοξειδωτικών ενώσεωνMSc ThesisΑναστασίου, Μύρια May-20202019-2020
5CompletedΜελέτη δυναμικών μεταβολών φαινολικών συστατικών και αντοξειδωτικής ικανότητας σε προϊόντα χαρουπιού με την χρήση in vitro συνθηκών πέψηςMSc ThesisΧατζησολωμού, Αντριανή Jun-20182017-2018
6CompletedΧρωματογραφικός προσδιορισμός ελαιοευρωπαΐνης και υδροξυτυροσόλης στον ελαιοκαρπόMSc ThesisΕυριπίδου, Ειρήνη 20132012-2013