Refined By:
Date Issued:  [2020 TO 2024]

Results 1-6 of 6 (Search time: 0.002 seconds).

StatusTitleTypeAuthor(s)Issue DateAcademic Year
1CompletedΑγροβιομηχανικά απόβλητα και μη εδώδιμα μέρη φυτών ως πηγή φαινολικών συστατικών με εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμωνMSc ThesisΧριστοφή, Ελίζα 30-May-20212020-2021
2CompletedΑνάπτυξη βιολειτουργικών ζυμούμενων ροφημάτων αγελαδινού γάλακτος εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα φρούτων της οικογένειας RosaceaeMSc ThesisΙωάννου, Ιωάννας May-20222021-2022
3CompletedΑνάπτυξη καινοτόμων τροφίμων με βάση το αγελαδινό γάλα και το χαρούπιMSc ThesisΜωυσέως, Μαρία Mar-20232022-2023
4CompletedΓιαουρτοποτό τύπου αϊράνι-μελέτη και παραγωγή ενός παραδοσιακού προϊόντος με βελτιωμένα οργανοληπτικά χαρακτηριστικάMSc ThesisΠαπαδημητρίου, Χρυσοβαλάντω Jun-20222021-2022
5CompletedΜελέτη αυτόχθονων ζυμών για την ικανότητα αλκοολικής ζύμωσης προς παραγωγή κρασιούMSc ThesisΚώστα, Ραφαέλα May-20222021-2022
6CompletedΠαράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα (ΟΜΧ, ΣΚ, Αντιβιοτικά, Αφλατοξίνη Μ1) του παραγόμενου νωπού αγελαδινού γάλακτος στην ΚύπροMSc ThesisΜιχαήλ, Ελένη May-20212020-2021