Results 1-20 of 32 (Search time: 0.009 seconds).

StatusTitleAuthor(s)Issue DateAcademic Year
1CompletedPoor farming systems and poverty in Eastern Uganda: Impacts on food security and food safetyBarasa, Daniel May-20232022-2023
2CompletedΑνάπτυξη τεχνολογίας παραγωγής γιαουρτιού με καλλιέργεια κεφίρΞιούρουππα, Ελισάβετ May-20202019-2020
3CompletedΒιολογικό vs συμβατικό γάλα : οργανοληπτική εξέταση και ανίχνευση μικροσυστατικώνΧριστοφή, Χριστιάνα 20122019-2020
4CompletedΓαϊδουρινό γάλα κάτω από διαφορετικές παραμέτρους επεξεργασίαςΑριστοδήμου, Αναστασία 20152019-2020
5Διερεύνηση συστημάτων ιχνηλασιμότητας σε βιομηχανίες πουλερικώνΝεοκλέους, Ιωάννα 2017
6CompletedΖυμούμενα τρόφιμα που παρασκευάζονται στην Κύπρο: καταγραφή των χαρακτηριστικών τους και γνώσεις καταναλωτώνΚωνσταντίνου, Παρασκευή May-20222021-2022
7CompletedΖυμούμενο παραδοσιακό ρόφημα "Αϊρανι": Τεχνολογία και οργανοληπτικά χαρακτηριστικάΟνουφρίου, Γιώργος 20152019-2020
8Ζυμουμένο παραδοσιακό ρόφημα «Αϊράνι» τεχνολογία και οργανοληπτικά χαρακτηριστικάΨαρά, Χρίστος 2017
9CompletedΗ επίδραση διαφορετικών πυτίων στην παραγωγή τυριών ίδιας τεχνολογίαςΒεσιάρη, Ελένη 20162016-2017
10Η επίδραση της αντικατάστασης του χλωριούχου νατρίου στις φυσικοχημικές, μικροβιολογικές και οργανοληπτικές ιδιότητες του τυρού χαλλούμιΜιχαήλ, Μιχαήλ May-2017
11CompletedΗ επίδραση της πυτίας CYNZIME® σε σκληρό τυρί ωρίμανσηςΜιχαήλ, Αθανασία 20162019-2020
12CompletedΗ εφαρμογή του συστήματος HACCP σε μικρές βιοτεχνίες γάλακτος στην επαρχία Λεμεσού και ΠάφουΑθανασίου, Μαρία 20152019-2020
13CompletedΗ μικροβιακή χλωρίδα του κυπριακού τραχανάΚύπρου, Κατερίνα 20122019-2020
14CompletedΗ σημαντικότητα των σημάτων ποιότητας ΠΟΠ και ΠΓΕ για τα πέντε μεγαλύτερα νησιά της ΜεσογείουΠαναγιώτου, Μαρίνα May-20212020-2021
15CompletedΜελέτη αλληλεπίδρασης μεταξύ στελεχών επισιτιστικού τομέα και καταναλωτών : αξιολόγηση του παρόντος επιπέδου ασφάλειας και υγιεινής στον επισιτιστικό τομέαΜανής, Χρίστος 20182017-2018
16CompletedΜελέτη για την χρήση αγελαδινού τυρογάλακτος από τις γαλακτοβιομηχανίες της Κύπρου ως υπόστρωμα για την παραγωγή βιο-αιθανόληςΌμηρου, Κοραλία 20152019-2020
17CompletedΜελέτη για την χρήση του ορού γάλακτος από τις γαλακτοβιομηχανίες της Κύπρου ως υπόστρωμα για την παραγωγή βιο-αιθανόληςΚωσταρή, Σαλώμη 20142019-2020
18CompletedΜελέτη διατηρησιμότητας και μικροβιολογικής ποιότητας παραδοσιακώνμκαι στραγγιστών/βιομηχανοποιημένων γιαουρτιών απο την κυπριακή αγοράΚωνσταντίνου, Ανδρούλλα 20182017-2018
19CompletedΜελέτη πολυφαινόλων και αντιξειοδωτικής ικανότητας σοκολάταςΣιάντωνα, Αναστασία 20132012-2013
20CompletedΜελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών γαλλικού τύπου αιγίνου τυριού με την προσθήκη προβιοτικών μικροοργανισμώνΝικολάου, Πολυμνία May-20192018-2019