Refined By:
Ημερομηνία Έκδοσης:  [2020 TO 2024]

Αποτελέσματα για 1-6 από 6.

StatusΤίτλοςΤύποςΣυγγραφέαςΗμερομηνία ΈκδοσηςAcademic Year
1CompletedΑγροβιομηχανικά απόβλητα και μη εδώδιμα μέρη φυτών ως πηγή φαινολικών συστατικών με εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμωνMSc ThesisΧριστοφή, Ελίζα 30-Μαΐ-20212020-2021
2CompletedΑνάπτυξη βιολειτουργικών ζυμούμενων ροφημάτων αγελαδινού γάλακτος εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα φρούτων της οικογένειας RosaceaeMSc ThesisΙωάννου, Ιωάννας Μαΐ-20222021-2022
3CompletedΑνάπτυξη καινοτόμων τροφίμων με βάση το αγελαδινό γάλα και το χαρούπιMSc ThesisΜωυσέως, Μαρία Μαρ-20232022-2023
4CompletedΓιαουρτοποτό τύπου αϊράνι-μελέτη και παραγωγή ενός παραδοσιακού προϊόντος με βελτιωμένα οργανοληπτικά χαρακτηριστικάMSc ThesisΠαπαδημητρίου, Χρυσοβαλάντω Ιου-20222021-2022
5CompletedΜελέτη αυτόχθονων ζυμών για την ικανότητα αλκοολικής ζύμωσης προς παραγωγή κρασιούMSc ThesisΚώστα, Ραφαέλα Μαΐ-20222021-2022
6CompletedΠαράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα (ΟΜΧ, ΣΚ, Αντιβιοτικά, Αφλατοξίνη Μ1) του παραγόμενου νωπού αγελαδινού γάλακτος στην ΚύπροMSc ThesisΜιχαήλ, Ελένη Μαΐ-20212020-2021