Refined By:
Date Issued:  [2020 TO 2023]

Results 1-10 of 10 (Search time: 0.028 seconds).

StatusTitleAuthor(s)Issue DateAcademic Year
1CompletedPoor farming systems and poverty in Eastern Uganda: Impacts on food security and food safetyBarasa, Daniel May-20232022-2023
2CompletedΑνάπτυξη τεχνολογίας παραγωγής γιαουρτιού με καλλιέργεια κεφίρΞιούρουππα, Ελισάβετ May-20202019-2020
3CompletedΖυμούμενα τρόφιμα που παρασκευάζονται στην Κύπρο: καταγραφή των χαρακτηριστικών τους και γνώσεις καταναλωτώνΚωνσταντίνου, Παρασκευή May-20222021-2022
4CompletedΗ σημαντικότητα των σημάτων ποιότητας ΠΟΠ και ΠΓΕ για τα πέντε μεγαλύτερα νησιά της ΜεσογείουΠαναγιώτου, Μαρίνα May-20212020-2021
5CompletedΠοιότητα νωπού αγελαδινού γάλακτος στην ΚύπροΓεωργίου, Λεωνίδας May-20232022-2023
6CompletedΠροβιοτικό γιαούρτι ως λειτουργικό τρόφιμο και προβιοτική βιωσιμότητα στο γιαούρτιΠογιατζή, Κυριακή May-20212020-2021
7CompletedΤυροκομικά προϊόντα από παστεριωμένο και από νωπό γάλα. Μικροβιολογική Ποιότητα και ΝομοθεσίαΑλκιβιάδη, Αρίστη May-20212020-2021
8CompletedΧαλλούμι – Παραγωγική Διαδικασία και Πρότυπο Παραγωγής Χαλλουμιού Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ)Πάντζιαρου, Άντρια May-20222021-2022
9CompletedΧρήση της UV-C τεχνολογίας ως συμπληρωματική μέθοδος της παστερίωσης σε αγελαδινό γάλα για επιμήκυνση της διάρκειας ζωήςΚυπριανού, Έλενα May-20202019-2020
10CompletedΧρήση υπεριώδους ακτινοβολίας σε παστεριωμένο γάλα για επιμήκυνση της διάρκειας ζωήςΜακρομάλλης, Αντρέας Jun-20202019-2020