Περιήγηση με Συγγραφέας (Διατριβή) Goulas, Vlasios


πήγαινε στο
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 1 έως 20 από 47  επόμενο >
Ημερομηνία ΈκδοσηςΤίτλοςΣυγγραφέας
2016Dispersive liquid-liquid microextracion combined with high-performance liquid chromatography for determination ochratoxin A in beerΣεργίου, Ευστράτιος 
30-Μαΐ-2021In silico μελέτη της αντιδιαβητικής δράσης μεσογειακών φυτών με την χρήση της πλατφόρμας DIA-DBΚωνσταντίνου, Αθηνά 
2017In vitro έλεγχος αντιοξειδωτικών, αντιμικροβιακών και αντι-υπερτασικών ιδιοτήτων μελανοϊδινών κουμανδαρίαςΝικολάου, Δήμητρα 
30-Μαΐ-2021Αγροβιομηχανικά απόβλητα και μη εδώδιμα μέρη φυτών ως πηγή φαινολικών συστατικών με εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμωνΧριστοφή, Ελίζα 
Μαΐ-2023Ανάπτυξη βιοαυτογραφικών τεχνικών για την αξιολόγηση της αντιβακτηριακής δράσης φυσικών προϊόντων έναντι του βακτηρίου Listeria monocytogenesΚωστή, Αλέξανδρος 
Ιου-2018Ανάπτυξη καινοτόμων πολυλειτουργικών επικαλύψεων από πολυφαινόλες χαρουπιού με εφαρμογές στην συσκευασία τροφίμωνΧατζηβασιλείου, Λούκας 
Μαΐ-2020Αξιολόγηση αντιδιαβητικών ιδιοτήτων πολυφαινολών από Στέμφυλα ΚουμανδαρίαςΠέτρου, Μαρία 
Μαΐ-2023Αξιολόγηση επιλεγμένων λαχανικών ως αναστολείς ένζυμων σχετιζόμενων με την νόσο του σακχαρώδη διαβήτηΕυλαβή, Αργυρώ 
Μαΐ-2019Αξιολόγηση μεταβολών της φαινολικής σύστασης και αντιοξειδωτικής ικανότητας έξι ποικιλιών αμπελόφυλλων κατά το μαγείρεμα τουςΚωνσταντίνου, Κωνσταντίνος 
2018Αξιολόγηση της τεχνολογίας εξάτμισης υπο κενό για την παραγωγή χαρουπόμελουΠικάρδου, Ραφαέλα 
Μαΐ-2023Αξιολόγηση της φαινολικής σύστασης και αντιοξειδωτικής δράσης εκχυλισμάτων φλοιών σταφυλιού της γηγενής ποικιλίας 'Μαύρο'Πατρόκλου, Ανδρονίκη 
Μαΐ-2020Αξιολόγηση των φαινολικών ενώσεων του καρπού χαρουπιάς ως αντιοξειδωτικά: βελτιστοποίηση εκχύλισης και εφαρμογή σε πρότυπα μοντέλα τροφίμωνΓεωργίου, Εύα 
2015Αξιολόγηση φυσικοχημικών και λειτουργικών ιδιοτήτων χαρουπάλευρουΤαμπουκάρη, Χρυστάλλα 
Μαΐ-2020Αξιοποίηση Υποπροϊόντων Οινοποίησης Κουμανδαρίας για την παραγωγή Βιολειτουργικών Αφεψημάτων – Βελτιστοποίηση Παραμέτρων ΠαρασκευήςΣταύρου, Κωνσταντίνα 
Μαΐ-2020Βελτιστοποίηση της εκχύλισης υποβοηθούμενη από υπερήχους για την ανάκτηση αντιοξειδωτικών πολυφαινολών από Στέμφυλα ΚουμανδαρίαςΜιχαήλ, Σοφία 
Μαΐ-2022Διερεύνηση αντιμικροβιακής δράσης φυτικών εκχυλισμάτων έναντι τροφιμογενών παθογόνων μικροοργανισμώνΖήνωνος, Δημήτρης 
Μαΐ-2020Διερεύνηση της χρήσης μη εδώδιμων βλαστικών τμημάτων της αμπέλου (Vitis Vinifera) ως πηγή αντιοξειδωτικών ενώσεωνΑναστασίου, Μύρια 
2017Εθνοφαρμακολογική επισκόπηση των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών της ΚύπρουΜαρκίδης, Χαράλαμπος 
2016Επίδραση υπέρηχων στην μικροβιολογική και φυσικοχημική ποιότητα του νωπού αιγινού γάλακτοςΧατζηβασιλείου, Λούκας 
2016Επίδραση υπερήχων στην LISTERIA GRAYI στο γάλα : επιβίωση και φυσικοχημικές επιδράσειςΒάσου, Άρτεμις