Skip navigation
Αρχική
Συλλογές
Ερευνητικά Αποτελέσματα
Ερευνητές
Σχολές &
Τμήματα
Διατριβές
Πατέντες
Έργα
Journals
Conferences
Explore by
Ερευνητικά Αποτελέσματα
Ερευνητές
Σχολές &
Τμήματα
Διατριβές
Πατέντες
Έργα
Journals
Conferences
Βοήθεια
Γλώσσα
Ελληνικά
English
Εγγραφείτε στο:
Login
Λάβετε ενημερώσεις μέσω e-mail
Επεξεργαστείτε το λογαριασμό σας
Ktisis Cyprus University of Technology
Διατριβές
Περιήγηση με Συγγραφέας (Διατριβή)
Goulas, Vlasios
πήγαινε στο
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Σε σειρά:
Αύξουσα σειρά
Φθίνουσα σειρά
Αποτελέσματα / Σελίδα
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Συγγραφείς / Εγγραφή:
Όλα
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 1 έως 20 από 47
επόμενο >
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
Send via email
Ημερομηνία Έκδοσης
Τίτλος
Συγγραφέας
2016
Dispersive liquid-liquid microextracion combined with high-performance liquid chromatography for determination ochratoxin A in beer
Σεργίου, Ευστράτιος
30-Μαΐ-2021
In silico μελέτη της αντιδιαβητικής δράσης μεσογειακών φυτών με την χρήση της πλατφόρμας DIA-DB
Κωνσταντίνου, Αθηνά
2017
In vitro έλεγχος αντιοξειδωτικών, αντιμικροβιακών και αντι-υπερτασικών ιδιοτήτων μελανοϊδινών κουμανδαρίας
Νικολάου, Δήμητρα
30-Μαΐ-2021
Αγροβιομηχανικά απόβλητα και μη εδώδιμα μέρη φυτών ως πηγή φαινολικών συστατικών με εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων
Χριστοφή, Ελίζα
Μαΐ-2023
Ανάπτυξη βιοαυτογραφικών τεχνικών για την αξιολόγηση της αντιβακτηριακής δράσης φυσικών προϊόντων έναντι του βακτηρίου Listeria monocytogenes
Κωστή, Αλέξανδρος
Ιου-2018
Ανάπτυξη καινοτόμων πολυλειτουργικών επικαλύψεων από πολυφαινόλες χαρουπιού με εφαρμογές στην συσκευασία τροφίμων
Χατζηβασιλείου, Λούκας
Μαΐ-2020
Αξιολόγηση αντιδιαβητικών ιδιοτήτων πολυφαινολών από Στέμφυλα Κουμανδαρίας
Πέτρου, Μαρία
Μαΐ-2023
Αξιολόγηση επιλεγμένων λαχανικών ως αναστολείς ένζυμων σχετιζόμενων με την νόσο του σακχαρώδη διαβήτη
Ευλαβή, Αργυρώ
Μαΐ-2019
Αξιολόγηση μεταβολών της φαινολικής σύστασης και αντιοξειδωτικής ικανότητας έξι ποικιλιών αμπελόφυλλων κατά το μαγείρεμα τους
Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος
2018
Αξιολόγηση της τεχνολογίας εξάτμισης υπο κενό για την παραγωγή χαρουπόμελου
Πικάρδου, Ραφαέλα
Μαΐ-2023
Αξιολόγηση της φαινολικής σύστασης και αντιοξειδωτικής δράσης εκχυλισμάτων φλοιών σταφυλιού της γηγενής ποικιλίας 'Μαύρο'
Πατρόκλου, Ανδρονίκη
Μαΐ-2020
Αξιολόγηση των φαινολικών ενώσεων του καρπού χαρουπιάς ως αντιοξειδωτικά: βελτιστοποίηση εκχύλισης και εφαρμογή σε πρότυπα μοντέλα τροφίμων
Γεωργίου, Εύα
2015
Αξιολόγηση φυσικοχημικών και λειτουργικών ιδιοτήτων χαρουπάλευρου
Ταμπουκάρη, Χρυστάλλα
Μαΐ-2020
Αξιοποίηση Υποπροϊόντων Οινοποίησης Κουμανδαρίας για την παραγωγή Βιολειτουργικών Αφεψημάτων – Βελτιστοποίηση Παραμέτρων Παρασκευής
Σταύρου, Κωνσταντίνα
Μαΐ-2020
Βελτιστοποίηση της εκχύλισης υποβοηθούμενη από υπερήχους για την ανάκτηση αντιοξειδωτικών πολυφαινολών από Στέμφυλα Κουμανδαρίας
Μιχαήλ, Σοφία
Μαΐ-2022
Διερεύνηση αντιμικροβιακής δράσης φυτικών εκχυλισμάτων έναντι τροφιμογενών παθογόνων μικροοργανισμών
Ζήνωνος, Δημήτρης
Μαΐ-2020
Διερεύνηση της χρήσης μη εδώδιμων βλαστικών τμημάτων της αμπέλου (Vitis Vinifera) ως πηγή αντιοξειδωτικών ενώσεων
Αναστασίου, Μύρια
2017
Εθνοφαρμακολογική επισκόπηση των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών της Κύπρου
Μαρκίδης, Χαράλαμπος
2016
Επίδραση υπέρηχων στην μικροβιολογική και φυσικοχημική ποιότητα του νωπού αιγινού γάλακτος
Χατζηβασιλείου, Λούκας
2016
Επίδραση υπερήχων στην LISTERIA GRAYI στο γάλα : επιβίωση και φυσικοχημικές επιδράσεις
Βάσου, Άρτεμις