Results 41-49 of 49 (Search time: 0.003 seconds).

StatusTitleAuthor(s)Issue DateAcademic Year
41CompletedΟι διατροφικές συνήθειες των ατόμων στην ηλικιακή ομάδα άνω των 50 στην Κύπρο και σύγκριση με το μεσογειακό πρότυπο διατροφήςΝικολάου, Μέλανη 20162019-2020
42CompletedΟι μηχανισμοί δράσης των προβιοτικών και τα οφέλη που προσφέρουν στον ανθρώπινο οργανισμόΑυγουστή, Χριστιάνα May-20222021-2022
43CompletedΠαγκόσμια μετα-ανάλυση επιπολασμού της Listeria monocytogenes σε έτοιμα προς κατανάλωση (RTE) τρόφιμαΟνουφρίου, Ιωάννης Μ. 20242023-2024
44CompletedΠιθανή εφαρμογή μελατονίνης για τη παρασκευή λειτουργικού γιαουρτιού με βάση το πρόβειο γάλα.Νικολάου, Μιχαέλλα 20132019-2020
45CompletedΠιθανή εφαρμογή του Saccharomyces boulardii ως προβιοτικού μικροοργανισμού σε αιγινό γιαούρτι ˙ Bιωσιμότητα και επίδραση στις οργανοληπτικές ιδιότητες.Καραολής, Κωνσταντίνος 20122019-2020
46CompletedΠρόσληψη διαιτητικών ινών και καρκίνος του παχέος εντέρουΝικολάου, Ηλίας 20152019-2020
47CompletedΠροσδιορισμός γλουτένης σε προϊόντα κρέατοςΣτυλιανού, Ζαχάρω 20242023-2024
48CompletedΣύγκριση μικροβιολογικής ποιότητας βιολογικού και συμβατικού νωπού γάλακτοςΝεοφύτου, Λούκας 20132012-2013
49CompletedΤεκμηρίωση Προγράμματος Καθαρισμού και Απολύμανσης: Συσχέτιση CFU με RLUΖωσιμά, Στέλλα 20142019-2020