Refined By:
Date Issued:  [2010 TO 2019]

Results 21-33 of 33 (Search time: 0.005 seconds).

StatusTitleAuthor(s)Issue DateAcademic Year
21Μικροβιολογική ποιότητα έτοιμων προς κατανάλωση σαλατώνΣτεργίου, Σοφία May-2017
22CompletedΜικροβιολογική ποιότητα νωπού αγελαδινού γάλακτος:οριζόντια δειγματοληψία από ένα βουστάσιοΚυπριανού, Κυριακή 20132019-2020
23CompletedΜικροβιολογική ποιότητα παγωμένου καπνιστού σολομούΚασενίδη, Κατερίνα 2017empty
24CompletedΜικροβιολογική ποιότητα προϊόντων ωρίμανσης από σύγκοπτο κρέαςΠαπαπαναγιώτου, Ζώη 20162019-2020
25CompletedΜικροβιολογική ποιότητα σε σνακ πατάτας και στο περιβάλλον παραγωγής τους στην ΚύπροΑσχανιάν, Άντρια May-20192018-2019
26CompletedΜικροβιολογική ποιότητα τροφίμων ζωικής προέλευσης στην ΚύπροΠαπασπύρου, Χρυσόστομος 2017empty
27CompletedΟι διατροφικές συνήθειες των ατόμων στην ηλικιακή ομάδα 18-25 ετών και σ σύγκριση τους με το μεσογειακό πρότυπο διατροφήςΚλεάνθους, Νίκη 20162019-2020
28CompletedΟι διατροφικές συνήθειες των ατόμων στην ηλικιακή ομάδα άνω των 50 στην Κύπρο και σύγκριση με το μεσογειακό πρότυπο διατροφήςΝικολάου, Μέλανη 20162019-2020
29CompletedΠιθανή εφαρμογή μελατονίνης για τη παρασκευή λειτουργικού γιαουρτιού με βάση το πρόβειο γάλα.Νικολάου, Μιχαέλλα 20132019-2020
30CompletedΠιθανή εφαρμογή του Saccharomyces boulardii ως προβιοτικού μικροοργανισμού σε αιγινό γιαούρτι ˙ Bιωσιμότητα και επίδραση στις οργανοληπτικές ιδιότητες.Καραολής, Κωνσταντίνος 20122019-2020
31CompletedΠρόσληψη διαιτητικών ινών και καρκίνος του παχέος εντέρουΝικολάου, Ηλίας 20152019-2020
32CompletedΣύγκριση μικροβιολογικής ποιότητας βιολογικού και συμβατικού νωπού γάλακτοςΝεοφύτου, Λούκας 20132012-2013
33CompletedΤεκμηρίωση Προγράμματος Καθαρισμού και Απολύμανσης: Συσχέτιση CFU με RLUΖωσιμά, Στέλλα 20142019-2020