Skip navigation
Home
Collections
Research Outputs
Researchers
Faculty &
Departments
Theses
Patents
Projects
Journals
Conferences
Explore by
Research Outputs
Researchers
Faculty &
Departments
Theses
Patents
Projects
Journals
Conferences
Help
Language
Ελληνικά
English
Sign on to:
Login
Receive email
updates
Edit Account details
Ktisis Cyprus University of Technology
Theses
Browsing by Author (Thesis)
Goulas, Vlasios
jump to
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 51
next >
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
Send via email
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Dispersive liquid-liquid microextracion combined with high-performance liquid chromatography for determination ochratoxin A in beer
Σεργίου, Ευστράτιος
30-May-2021
In silico μελέτη της αντιδιαβητικής δράσης μεσογειακών φυτών με την χρήση της πλατφόρμας DIA-DB
Κωνσταντίνου, Αθηνά
2017
In vitro έλεγχος αντιοξειδωτικών, αντιμικροβιακών και αντι-υπερτασικών ιδιοτήτων μελανοϊδινών κουμανδαρίας
Νικολάου, Δήμητρα
30-May-2021
Αγροβιομηχανικά απόβλητα και μη εδώδιμα μέρη φυτών ως πηγή φαινολικών συστατικών με εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων
Χριστοφή, Ελίζα
May-2023
Ανάπτυξη βιοαυτογραφικών τεχνικών για την αξιολόγηση της αντιβακτηριακής δράσης φυσικών προϊόντων έναντι του βακτηρίου Listeria monocytogenes
Κωστή, Αλέξανδρος
2024
Ανάπτυξη και βελτιστοποίηση τεχνικής εκχύλισης υποβοηθούμενης με υπέρηχους για την ανάκτηση φαινολικώ αντιοξειδωτικών από το φυτό Cistus Salviifolius
Νικόλα, Φωτεινή
Jun-2018
Ανάπτυξη καινοτόμων πολυλειτουργικών επικαλύψεων από πολυφαινόλες χαρουπιού με εφαρμογές στην συσκευασία τροφίμων
Χατζηβασιλείου, Λούκας
May-2020
Αξιολόγηση αντιδιαβητικών ιδιοτήτων πολυφαινολών από Στέμφυλα Κουμανδαρίας
Πέτρου, Μαρία
May-2023
Αξιολόγηση επιλεγμένων λαχανικών ως αναστολείς ένζυμων σχετιζόμενων με την νόσο του σακχαρώδη διαβήτη
Ευλαβή, Αργυρώ
May-2019
Αξιολόγηση μεταβολών της φαινολικής σύστασης και αντιοξειδωτικής ικανότητας έξι ποικιλιών αμπελόφυλλων κατά το μαγείρεμα τους
Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος
2018
Αξιολόγηση της τεχνολογίας εξάτμισης υπο κενό για την παραγωγή χαρουπόμελου
Πικάρδου, Ραφαέλα
May-2023
Αξιολόγηση της φαινολικής σύστασης και αντιοξειδωτικής δράσης εκχυλισμάτων φλοιών σταφυλιού της γηγενής ποικιλίας 'Μαύρο'
Πατρόκλου, Ανδρονίκη
May-2020
Αξιολόγηση των φαινολικών ενώσεων του καρπού χαρουπιάς ως αντιοξειδωτικά: βελτιστοποίηση εκχύλισης και εφαρμογή σε πρότυπα μοντέλα τροφίμων
Γεωργίου, Εύα
2015
Αξιολόγηση φυσικοχημικών και λειτουργικών ιδιοτήτων χαρουπάλευρου
Ταμπουκάρη, Χρυστάλλα
May-2020
Αξιοποίηση Υποπροϊόντων Οινοποίησης Κουμανδαρίας για την παραγωγή Βιολειτουργικών Αφεψημάτων – Βελτιστοποίηση Παραμέτρων Παρασκευής
Σταύρου, Κωνσταντίνα
May-2020
Βελτιστοποίηση της εκχύλισης υποβοηθούμενη από υπερήχους για την ανάκτηση αντιοξειδωτικών πολυφαινολών από Στέμφυλα Κουμανδαρίας
Μιχαήλ, Σοφία
May-2022
Διερεύνηση αντιμικροβιακής δράσης φυτικών εκχυλισμάτων έναντι τροφιμογενών παθογόνων μικροοργανισμών
Ζήνωνος, Δημήτρης
May-2020
Διερεύνηση της χρήσης μη εδώδιμων βλαστικών τμημάτων της αμπέλου (Vitis Vinifera) ως πηγή αντιοξειδωτικών ενώσεων
Αναστασίου, Μύρια
2017
Εθνοφαρμακολογική επισκόπηση των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών της Κύπρου
Μαρκίδης, Χαράλαμπος
2016
Επίδραση υπέρηχων στην μικροβιολογική και φυσικοχημική ποιότητα του νωπού αιγινού γάλακτος
Χατζηβασιλείου, Λούκας