Skip navigation
Home
Collections
Research Outputs
Researchers
Faculty &
Departments
Theses
Patents
Projects
Journals
Conferences
Explore by
Research Outputs
Researchers
Faculty &
Departments
Theses
Patents
Projects
Journals
Conferences
Help
Language
Ελληνικά
English
Sign on to:
Login
Receive email
updates
Edit Account details
Ktisis Cyprus University of Technology
Theses
Browsing by Department (Thesis)
Department of Agricultural Sciences, Biotechnology and Food Science
jump to
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 39 to 58 of 460
< previous
next >
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
Send via email
Issue Date
Title
Author(s)
Mar-2016
Quality and safety of fresh endive; Effect of spearmint and lavender essential oils treatment
Xylia, Panayiota
Jul-2020
Study of microbiological and physicochemical characteristics of fermented table olives in Cyprus and the multifunctional properties of the predominant microbiota
Anagnostopoulos, Dimitrios A.
May-2020
UV/Vis και FTIR φασματοσκοπική μελέτη της αλληλεπίδρασης της αιμοσφαιρίνης με τα προϊόντα της αντίδρασης Maillard
Αγαθοκλέους, Ιάκωβη
2014
Water resources of Cyprus under changing climatic conditions
Cleridou, Niki
30-May-2021
Αγροβιομηχανικά απόβλητα και μη εδώδιμα μέρη φυτών ως πηγή φαινολικών συστατικών με εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων
Χριστοφή, Ελίζα
May-2019
Αλκοολική ζύμωση και πτητικά συστατικά των κρασιών
Γεωργίου, Αθηνά
2011
Ανάκτηση αιθέριων έλαιων προστιθέμενης αξίας από χαρούπια
Χρυσοστόμου, Μαρία
May-2023
Ανάλυση PCR για την ταυτοποίηση Nosema spp. σε μελισσοκομεία της Κύπρου
Γεωργίου, Κωνσταντίνος
Jun-2022
Ανάλυση Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων στην Κύπρο 2011-2020 και Προοπτικές Εναρμόνισης με τη Στρατηγική Από το Αγρόκτημα στο Πιάτο
Γεωργίου, Νίκος
May-2023
Ανάπτυξη βιοαυτογραφικών τεχνικών για την αξιολόγηση της αντιβακτηριακής δράσης φυσικών προϊόντων έναντι του βακτηρίου Listeria monocytogenes
Κωστή, Αλέξανδρος
2017
Ανάπτυξη βιοδιεργασίας παραγωγής ηλεκτρικού οξέος και βιοαιθανόλης από απόβλητα παρασκευής χυμών πορτοκαλιού
Μακρή, Ευτυχία
May-2022
Ανάπτυξη βιολειτουργικών ζυμούμενων ροφημάτων αγελαδινού γάλακτος εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα φρούτων της οικογένειας Rosaceae
Ιωάννου, Ιωάννας
2024
Ανάπτυξη και βελτιστοποίηση τεχνικής εκχύλισης υποβοηθούμενης με υπέρηχους για την ανάκτηση φαινολικώ αντιοξειδωτικών από το φυτό Cistus Salviifolius
Νικόλα, Φωτεινή
Jun-2018
Ανάπτυξη καινοτόμων πολυλειτουργικών επικαλύψεων από πολυφαινόλες χαρουπιού με εφαρμογές στην συσκευασία τροφίμων
Χατζηβασιλείου, Λούκας
Mar-2023
Ανάπτυξη καινοτόμων τροφίμων με βάση το αγελαδινό γάλα και το χαρούπι
Μωυσέως, Μαρία
May-2020
Ανάπτυξη τεχνολογίας παραγωγής γιαουρτιού με καλλιέργεια κεφίρ
Ξιούρουππα, Ελισάβετ
2015
Ανακύκλωση ηλεκτρονικών απόβλητων : τεχνολογίες διαχείρισης και προοπτικές στην Κύπρο
Σωκράτους, Άρτεμις
May-2022
Ανασκόπηση των φυτοπαρασιτικών νηματωδών στην Κύπρο
Κούκου, Δήμος
2018
Ανασταλτική επίδραση φυσικών φαινολών στην ανάπτυξη του μύκητα Aspergillus niger και συσχέτιση με την παραγωγή φουμονισίνης Β2
Χαριδήμου, Αντρέας
2014
Ανθεκτικότητα πληθυσμών του παθογόνου της τεφράς σήψης Botrytis cinerea σε μυκητοκτόνες ουσίες
Χριστοδούλου, Σουζάνα