Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/20.500.14279/27578
Τίτλος: | FREEZEWAVE SUSFOOD ERA-net: Freezing assisted by low energy microwave irradiation to improve frozen food quality | Συγγραφείς: | LeBail, Alain Cure, Sébastien Havet, Michel Jha, Piyush Kumar Jury, Vanessa Rouaud, Olivier Sadot, Mathieu E. Xanthakis, Epameinondas Isaksson, Sven Huen, Julien Shrestha, Marie Bernard, Jean-Paul |
Major Field of Science: | Engineering and Technology | Field Category: | Other Engineering and Technologies | Ημερομηνία Έκδοσης: | 14-Νοε-2017 | Πηγή: | 31nd EFFoST International Conference, 2017, 13-16 November, Sitges, Spain | Conference: | EFFoST International Conference | URI: | https://hdl.handle.net/20.500.14279/27578 | Rights: | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | Type: | Conference Papers | Affiliation: | Oniris Nantes GEPEA Research Institutes of Sweden Technologie-Transfer-Zentrum Bremerhaven SAIREM |
Publication Type: | Peer Reviewed |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Δημοσιεύσεις σε συνέδρια /Conference papers or poster or presentation |
CORE Recommender
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από άδεια Άδεια Creative Commons