Refined By:
Ημερομηνία Έκδοσης:  [2020 TO 2023]

Αποτελέσματα για 1-9 από 9.

StatusΤίτλοςΣυγγραφέαςΗμερομηνία ΈκδοσηςAcademic Year
1CompletedΔιερεύνηση των παραγόντων που επηρεάζουν την ποιότητα του ελαιολάδουΣελεάρη, Χριστίνα Μαΐ-20202019-2020
2CompletedΕπίδραση της ποικιλίας και της μεθόδου παραλαβής του ελαιόλαδού στα ποιοτικά χαρακτηριστικά, την περιεκτικότητα σε φαινολικά συστατικά και την αντιοξειδωτική του ικανότηταΞέναρου, Στυλιανή Μαΐ-20222021-2022
3CompletedΜελέτη ταννινών σε σταφύλια από γηγενείς και παραδοσιακές ερυθρές οινοποιήσιμες κυπριακές ποικιλίεςΚωστή, Αλέξανδρος Μαΐ-20212020-2021
4CompletedΜελέτη ταννινών σε σταφύλια από γηγενείς και παραδοσιακές λευκές οινοποιήσιμες κυπριακές ποικιλίεςΣταύρου, Παντελής Μαΐ-20212020-2021
5CompletedΜελέτη της περιεκτικότητας ανθοκυανών σε φλοιούς σταφυλιών ερυθρών γηγενών και παραδοσιακών κυπριακών ποικιλιών με την μέθοδο HplcΝικολάου, Μαριλένα Μαΐ-20212020-2021
6CompletedΜελέτη της ποιότητας κυπριακών ελαιόλαδωνΚεφαλά, Ραφαηλία Μαΐ-20232022-2023
7CompletedΜελέτη των ταννινών και προσδιορισμός τους στο σταφύλι και το κρασίΚαραγιάννη, Μαρίνα Μαΐ-20232022-2023
8CompletedΜελέτη Φαινολικών Συστατικών σε σταφύλι και Οινο: Ταννίνες και Μέθοδοι Προσδιορισμού τουςΟικονομίδου, Παναγιώτα Μαΐ-20202019-2020
9CompletedΧημική σύσταση του ελαιολάδου και οξείδωσηΣτρατή, Βασιλική Δεκ-2020empty