Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/27600
Τίτλος: Recent Innovations and opportunities for refrigeration applied to food
Συγγραφείς: LeBail, Alain 
Xanthakis, Epameinondas 
Havet, Michel 
Major Field of Science: Engineering and Technology
Field Category: Other Engineering and Technologies
Ημερομηνία Έκδοσης: Ιαν-2013
Πηγή: 3rd International Conference on Food Technology, 2013, 4-5 January, Thanjavur, India
Conference: International Conference on Food Technology 
URI: https://hdl.handle.net/20.500.14279/27600
Rights: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Type: Conference Papers
Affiliation: LUNAM University 
CNRS 
Oniris Nantes 
Εμφανίζεται στις συλλογές:Δημοσιεύσεις σε συνέδρια /Conference papers or poster or presentation

CORE Recommender
Δείξε την πλήρη περιγραφή του τεκμηρίου

Page view(s) 50

157
Last Week
2
Last month
11
checked on 25 Ιουλ 2024

Google ScholarTM

Check


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από άδεια Άδεια Creative Commons Creative Commons