Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/27581
Τίτλος: Model-based study of water crystallisation in food systems
Συγγραφείς: Lopez-Quiroga, Estefania 
Mohd Salleh, F.S. 
Fryer, Peter J. 
Bakalis, Serafim 
Xanthakis, Epameinondas 
Major Field of Science: Engineering and Technology
Field Category: Other Engineering and Technologies
Ημερομηνία Έκδοσης: Νοε-2016
Πηγή: 30th EFFoST International Conference, 2016, 28-30 November, Vienna, Austria
Conference: EFFoST International Conference 
URI: https://hdl.handle.net/20.500.14279/27581
Rights: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Type: Conference Papers
Affiliation: SP Technical Research Institute of Sweden 
Publication Type: Peer Reviewed
Εμφανίζεται στις συλλογές:Δημοσιεύσεις σε συνέδρια /Conference papers or poster or presentation

CORE Recommender
Δείξε την πλήρη περιγραφή του τεκμηρίου

Page view(s) 50

182
Last Week
0
Last month
3
checked on 27 Σεπ 2024

Google ScholarTM

Check


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από άδεια Άδεια Creative Commons Creative Commons