Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/27576
Τίτλος: Sensory evaluation of potatoes, chicken meat, cod fish and emulsions after microwave-assisted freezing
Συγγραφείς: Matullat, Imke 
Huen, Julien 
Xanthakis, Epameinondas 
Eliasson, Lovisa 
Jha, Piyush Kumar 
LeBail, Alain 
Major Field of Science: Engineering and Technology
Field Category: Other Engineering and Technologies
Ημερομηνία Έκδοσης: Νοε-2018
Πηγή: 32nd EFFoST International Conference, 2018, 6-8 November, Nantes, France
Conference: EFFoST International Conference 
URI: https://hdl.handle.net/20.500.14279/27576
Rights: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Type: Conference Papers
Affiliation: Technologie-Transfer-Zentrum Bremerhaven 
Research Institutes of Sweden 
GEPEA 
Oniris Nantes 
Publication Type: Peer Reviewed
Εμφανίζεται στις συλλογές:Δημοσιεύσεις σε συνέδρια /Conference papers or poster or presentation

CORE Recommender
Δείξε την πλήρη περιγραφή του τεκμηρίου

Page view(s)

200
Last Week
0
Last month
3
checked on 7 Νοε 2024

Google ScholarTM

Check


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από άδεια Άδεια Creative Commons Creative Commons