Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/27570
Τίτλος: Food structuring through crystallisation: A modelling approach
Συγγραφείς: Lopez-Quiroga, Estefania 
Andreu-Cabedo, Patricia 
Fryer, Peter J. 
Ahrne, Lilia 
Xanthakis, Epameinondas 
Major Field of Science: Engineering and Technology
Field Category: Other Engineering and Technologies
Ημερομηνία Έκδοσης: 7-Νοε-2018
Πηγή: 32nd EFFoST International Conference, 2018, 6-8 November, Nantes, France
Conference: EFFoST International Conference 
URI: https://hdl.handle.net/20.500.14279/27570
Rights: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Type: Conference Papers
Affiliation: University of Birmingham 
University of Copenhaguen 
University of Nottingham 
Research Institutes of Sweden 
Εμφανίζεται στις συλλογές:Δημοσιεύσεις σε συνέδρια /Conference papers or poster or presentation

CORE Recommender
Δείξε την πλήρη περιγραφή του τεκμηρίου

Page view(s) 50

164
Last Week
3
Last month
8
checked on 17 Μαϊ 2024

Google ScholarTM

Check


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από άδεια Άδεια Creative Commons Creative Commons