Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/3646
Τίτλος: A new paradigm for risk assessment of endocrine disruptors in food contact materials
Συγγραφείς: Wagner, Martin R. 
Makris, Konstantinos C. 
Muncke, Jane 
Major Field of Science: Natural Sciences
Field Category: Earth and Related Environmental Sciences
Λέξεις-κλειδιά: Food materials;Food science;Food safety
Ημερομηνία Έκδοσης: Ιαν-2013
Πηγή: Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 2013, vol. 12, no. 1, pp. 1-2
Volume: 12
Issue: 1
Start page: 1
End page: 2
Περιοδικό: Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety 
URI: https://hdl.handle.net/20.500.14279/3646
ISSN: 15414337
DOI: 10.1111/1541-4337.12009
Rights: © Wiley
Type: Article
Affiliation: Food Packaging Forum 
Goethe University Frankfurt 
Cyprus University of Technology 
Publication Type: Peer Reviewed
Εμφανίζεται στις συλλογές:Άρθρα/Articles

CORE Recommender
Δείξε την πλήρη περιγραφή του τεκμηρίου

SCOPUSTM   
Citations 50

2
checked on 9 Νοε 2023

WEB OF SCIENCETM
Citations 50

1
Last Week
0
Last month
0
checked on 29 Οκτ 2023

Page view(s)

489
Last Week
2
Last month
2
checked on 3 Ιαν 2025

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα