Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/20.500.14279/3646
Τίτλος: | A new paradigm for risk assessment of endocrine disruptors in food contact materials | Συγγραφείς: | Wagner, Martin R. Makris, Konstantinos C. Muncke, Jane |
Major Field of Science: | Natural Sciences | Field Category: | Earth and Related Environmental Sciences | Λέξεις-κλειδιά: | Food materials;Food science;Food safety | Ημερομηνία Έκδοσης: | Ιαν-2013 | Πηγή: | Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 2013, vol. 12, no. 1, pp. 1-2 | Volume: | 12 | Issue: | 1 | Start page: | 1 | End page: | 2 | Περιοδικό: | Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety | URI: | https://hdl.handle.net/20.500.14279/3646 | ISSN: | 15414337 | DOI: | 10.1111/1541-4337.12009 | Rights: | © Wiley | Type: | Article | Affiliation: | Food Packaging Forum Goethe University Frankfurt Cyprus University of Technology |
Publication Type: | Peer Reviewed |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Άρθρα/Articles |
CORE Recommender
SCOPUSTM
Citations
50
2
checked on 9 Νοε 2023
WEB OF SCIENCETM
Citations
50
1
Last Week
0
0
Last month
0
0
checked on 29 Οκτ 2023
Page view(s)
489
Last Week
2
2
Last month
2
2
checked on 3 Ιαν 2025
Google ScholarTM
Check
Altmetric
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα