Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/20.500.14279/30346
Τίτλος: | ASKFOOD, a knowledge alliance between businesses and academia in the food-related sectors to leverage innovation and sustainability | Συγγραφείς: | P Pittia, G Di Falco, G Schleining, D Tsaltas, J Drausinger, R Verker, ... | Ημερομηνία Έκδοσης: | 2020 | Πηγή: | 34th EFFoST International Conference Bridging high-tech, food-tech and …, 2020 | Περιοδικό: | 34th EFFoST International Conference Bridging high-tech, food-tech and health: Consumer-oriented innovations | Περίληψη: | ASKFOOD, a knowledge alliance between businesses and academia in the food-related sectors to leverage innovation and sustainability/Pittia, P.; Di Falco, G.; Schleining, G.; Tsaltas, D.; Drausinger, J.; Verker, R.; Biesdorf, B.; Medic, H.; Lazaro-Mojica, J.; Sabbatini, G.; Salta, F..-ELETTRONICO.-(2020).((Intervento presentato al convegno 34th EFFoST International Conference Bridging high-tech, food-tech and health: Consumer-oriented innovations. | URI: | https://hdl.handle.net/20.500.14279/30346 |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Άρθρα/Articles |
CORE Recommender
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα