Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/30346
Τίτλος: ASKFOOD, a knowledge alliance between businesses and academia in the food-related sectors to leverage innovation and sustainability
Συγγραφείς: P Pittia, G Di Falco, G Schleining, D Tsaltas, J Drausinger, R Verker, ... 
Ημερομηνία Έκδοσης: 2020
Πηγή: 34th EFFoST International Conference Bridging high-tech, food-tech and …, 2020
Περιοδικό: 34th EFFoST International Conference Bridging high-tech, food-tech and health: Consumer-oriented innovations 
Περίληψη: ASKFOOD, a knowledge alliance between businesses and academia in the food-related sectors to leverage innovation and sustainability/Pittia, P.; Di Falco, G.; Schleining, G.; Tsaltas, D.; Drausinger, J.; Verker, R.; Biesdorf, B.; Medic, H.; Lazaro-Mojica, J.; Sabbatini, G.; Salta, F..-ELETTRONICO.-(2020).((Intervento presentato al convegno 34th EFFoST International Conference Bridging high-tech, food-tech and health: Consumer-oriented innovations.
URI: https://hdl.handle.net/20.500.14279/30346
Εμφανίζεται στις συλλογές:Άρθρα/Articles

CORE Recommender
Δείξε την πλήρη περιγραφή του τεκμηρίου

Page view(s) 50

109
Last Week
0
Last month
6
checked on 25 Δεκ 2024

Google ScholarTM

Check


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα