Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.14279/27607
Title: Μελέτη της αντίδρασης της ενζυμικής γλυκοζυλίωσης δραστικών συστατικών της μαστίχας Χίου
Authors: Ξανθάκης, Επαμεινώνδας 
Μιστριώτης, Παναγιώτης 
Σταμάτης, Χαράλαμπος 
Κολίσης, Φραγκίσκος 
Major Field of Science: Natural Sciences
Field Category: Chemical Sciences
Issue Date: 29-Mar-2007
Source: 2ο Πανελλήνιο Συνέριο Βιοτεχνολογία και Τεχνολογία τροφίμων, 2007, 29-31 Μαρτίου, Αθήνα, Ελλάδα
Conference: Πανελλήνιο Συνέριο Βιοτεχνολογία και Τεχνολογία τροφίμων 
URI: https://hdl.handle.net/20.500.14279/27607
Rights: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Type: Conference Papers
Affiliation : National Technical University Of Athens 
Publication Type: Peer Reviewed
Appears in Collections:Δημοσιεύσεις σε συνέδρια /Conference papers or poster or presentation

CORE Recommender
Show full item record

Page view(s)

166
Last Week
2
Last month
4
checked on Dec 3, 2024

Google ScholarTM

Check


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons