Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/20.500.14279/27607
Title: | Μελέτη της αντίδρασης της ενζυμικής γλυκοζυλίωσης δραστικών συστατικών της μαστίχας Χίου |
Authors: | Ξανθάκης, Επαμεινώνδας Μιστριώτης, Παναγιώτης Σταμάτης, Χαράλαμπος Κολίσης, Φραγκίσκος |
Major Field of Science: | Natural Sciences |
Field Category: | Chemical Sciences |
Issue Date: | 29-Mar-2007 |
Source: | 2ο Πανελλήνιο Συνέριο Βιοτεχνολογία και Τεχνολογία τροφίμων, 2007, 29-31 Μαρτίου, Αθήνα, Ελλάδα |
Conference: | Πανελλήνιο Συνέριο Βιοτεχνολογία και Τεχνολογία τροφίμων |
URI: | https://hdl.handle.net/20.500.14279/27607 |
Rights: | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
Type: | Conference Papers |
Affiliation : | National Technical University Of Athens |
Publication Type: | Peer Reviewed |
Appears in Collections: | Δημοσιεύσεις σε συνέδρια /Conference papers or poster or presentation |
CORE Recommender
This item is licensed under a Creative Commons License