Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/27541
Τίτλος: Procédés de cristallisation innovants assistés par des champs magnétique, électrique et électromagnétiques externes ; application à la congélation d'aliments et autres champs d'application
Συγγραφείς: LeBail, Alain 
Jha, Piyush Kumar 
Sadot, Mathieu E. 
Jury, Vanessa 
Curet, Sébastien 
Chevallier, Sylvie 
Rouaud, Olivier 
Havet, Michel 
Eliasson, Lovisa 
Xanthakis, Epameinondas 
Huen, Julien 
Matullat, Imke 
Major Field of Science: Engineering and Technology
Field Category: Other Engineering and Technologies
Ημερομηνία Έκδοσης: 17-Οκτ-2019
Πηγή: 17ème Congrès de la Société Française de Génie des Procédés, 2019, 15 - 17 Octobre, Nantes, France
Conference: Congrès de la Société Française de Génie des Procédés 
URI: https://hdl.handle.net/20.500.14279/27541
Rights: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Type: Conference Papers
Affiliation: GEPEA 
Oniris Nantes 
Research Institutes of Sweden 
Technologie-Transfer-Zentrum Bremerhaven 
Εμφανίζεται στις συλλογές:Δημοσιεύσεις σε συνέδρια /Conference papers or poster or presentation

CORE Recommender
Δείξε την πλήρη περιγραφή του τεκμηρίου

Page view(s) 10

152
Last Week
3
Last month
9
checked on 12 Μαϊ 2024

Google ScholarTM

Check


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από άδεια Άδεια Creative Commons Creative Commons