Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/16640
Τίτλος: Commandaria Sweet Wine Melanoidins as Functional Food Ingredient: Exploring Antioxidant, Antimicrobial and Anti-hypertensive Potential.
Συγγραφείς: Goulas, Vlasios 
Major Field of Science: Agricultural Sciences
Field Category: Other Agricultural Sciences
Ημερομηνία Έκδοσης: Απρ-2018
Πηγή: Clinical Nutrition ESPEN, 2018 , vol. 24, pp. 180
Volume: 24
Start page: 180
Περιοδικό: Clinical Nutrition ESPEN 
Περίληψη: Background & aims: Melanoidins are high molecular-weight, brown-colored and nitrogen-containing compounds generated in the late stages of the Maillard reaction. These compounds are mainly responsible for specific color and typical appearance of thermally processed foods. The aim of this work was to study the functional properties of the melanoidins isolated from Commandaria, a straw sweet wine.
URI: https://hdl.handle.net/20.500.14279/16640
ISSN: 24054577
DOI: 10.1016/j.clnesp.2018.01.035
Rights: © Elsevier
Type: Article
Affiliation: Cyprus University of Technology 
Εμφανίζεται στις συλλογές:Άρθρα/Articles

CORE Recommender
Δείξε την πλήρη περιγραφή του τεκμηρίου

Page view(s)

284
Last Week
3
Last month
13
checked on 15 Μαϊ 2024

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα