Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/20.500.14279/16640
Τίτλος: | Commandaria Sweet Wine Melanoidins as Functional Food Ingredient: Exploring Antioxidant, Antimicrobial and Anti-hypertensive Potential. | Συγγραφείς: | Goulas, Vlasios | Major Field of Science: | Agricultural Sciences | Field Category: | Other Agricultural Sciences | Ημερομηνία Έκδοσης: | Απρ-2018 | Πηγή: | Clinical Nutrition ESPEN, 2018 , vol. 24, pp. 180 | Volume: | 24 | Start page: | 180 | Περιοδικό: | Clinical Nutrition ESPEN | Περίληψη: | Background & aims: Melanoidins are high molecular-weight, brown-colored and nitrogen-containing compounds generated in the late stages of the Maillard reaction. These compounds are mainly responsible for specific color and typical appearance of thermally processed foods. The aim of this work was to study the functional properties of the melanoidins isolated from Commandaria, a straw sweet wine. | URI: | https://hdl.handle.net/20.500.14279/16640 | ISSN: | 24054577 | DOI: | 10.1016/j.clnesp.2018.01.035 | Rights: | © Elsevier | Type: | Article | Affiliation: | Cyprus University of Technology | Publication Type: | Peer Reviewed |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Άρθρα/Articles |
CORE Recommender
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα