Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/1293
Τίτλος: Microbiological quality of white-brined cheeses: A review
Συγγραφείς: Bintsis, Thomas 
Papademas, Photis 
Major Field of Science: Agricultural Sciences
Field Category: AGRICULTURAL SCIENCES;Agricultural Biotechnology;Other Agricultural Sciences
Λέξεις-κλειδιά: Domiati;Feta;Halloumi;Microbiology;White-brined cheeses
Ημερομηνία Έκδοσης: Αυγ-2002
Πηγή: International Journal of Dairy Technology, 2002, vol. 55, no. 3, pp. 113-120
Volume: 55
Issue: 3
Start page: 113
End page: 120
Περιοδικό: International Journal of Dairy Technology 
Περίληψη: White-brined cheeses are widely produced in the North-east Mediterranean area and the Balkans. Traditionally, they were manufactured as artisanal cheeses, and nowadays they are manufactured on an industrial scale, and rigorous control of the production and maturation processes is essential. Aspects of the microbiology of white-brined cheeses and their significance with respect to the quality and safety of the final products are discussed in this review
URI: https://hdl.handle.net/20.500.14279/1293
ISSN: 1364727X
DOI: 10.1046/j.1471-0307.2002.00054.x
Rights: © Wiley
Type: Article
Affiliation: Aristotle University of Thessaloniki 
Εμφανίζεται στις συλλογές:Άρθρα/Articles

CORE Recommender
Δείξε την πλήρη περιγραφή του τεκμηρίου

SCOPUSTM   
Citations 20

88
checked on 9 Νοε 2023

WEB OF SCIENCETM
Citations 50

69
Last Week
0
Last month
0
checked on 29 Οκτ 2023

Page view(s) 20

477
Last Week
5
Last month
12
checked on 10 Μαϊ 2024

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα