| Issue Date | Title | Author(s) |
| 2020 | Cascade strategies for the full valorisation of Garganega white grape pomace towards bioactive extracts and bio-based materials | Monari, Stefania ; Ferri, Maura ; Vannini, Micaela ; Sisti, Laura ; Marchese, Paola ; Ehrnell, Maria ; Xanthakis, Epameinondas ; Celli, Annamaria ; Tassoni, Annalisa |
| 22-Sep-2021 | Metataxonomic Analysis of Grape Microbiota During Wine Fermentation Reveals the Distinction of Cyprus Regional terroirs | Kamilari, Eleni ; Mina, Minas ; Karallis, Christos ; Tsaltas, Dimitrios |
| Sep-2013 | Saccharomyces cerevisiae and Oenococcus oeni immobilized in different layers of a cellulose/starch gel composite for simultaneous alcoholic and malolactic wine fermentations | Servetas, Ioannis ; Berbegal, Carmen ; Camacho, Nathalia ; Bekatorou, Argyro ; Ferrer, Sergi ; Nigam, Poonam Singh ; Drouza, Chryssoula ; Koutinas, Αthanasios Α. |
| Oct-2010 | Scale-up of extremely low temperature fermentations of grape must by wheat supported yeast cells | Kandylis, Panagiotis ; Bekatorou, Argyro ; Koutinas, Athanasios A. ; Drouza, Chryssoula |
| 2013 | Αξιολόγιση κυπριακών οίνων ως προς την βιοενεργή τους σύσταση | Κοτανίδης, Ανέστης |
| May-2017 | Μελέτη αντιοξειδωτικής δράσης και συνολικών φαινολικών συστατικών σε ερυθρούς οίνους Κυπριακών γηγενών και ξένων ποικιλιών | Τσιολάκκη, Αμαλία |
| May-2022 | Μελέτη αυτόχθονων βακτηρίων για την ικανότητα τέλεσης μηλογαλακτικής ζύμωσης κρασιού | Παπαμιχαήλ, Φιλιώ |
| May-2022 | Μελέτη αυτόχθονων ζυμών για την ικανότητα αλκοολικής ζύμωσης προς παραγωγή κρασιού | Κώστα, Ραφαέλα |
| May-2023 | Μελέτη των ταννινών και προσδιορισμός τους στο σταφύλι και το κρασί | Καραγιάννη, Μαρίνα |
| May-2020 | Μελέτη Φαινολικών Συστατικών σε σταφύλι και Οινο: Ταννίνες και Μέθοδοι Προσδιορισμού τους | Οικονομίδου, Παναγιώτα |