Browsing by Subject Wine

Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Cascade strategies for the full valorisation of Garganega white grape pomace towards bioactive extracts and bio-based materialsMonari, Stefania ; Ferri, Maura ; Vannini, Micaela ; Sisti, Laura ; Marchese, Paola ; Ehrnell, Maria ; Xanthakis, Epameinondas ; Celli, Annamaria ; Tassoni, Annalisa 
22-Sep-2021Metataxonomic Analysis of Grape Microbiota During Wine Fermentation Reveals the Distinction of Cyprus Regional terroirsKamilari, Eleni ; Mina, Minas ; Karallis, Christos ; Tsaltas, Dimitrios 
Sep-2013Saccharomyces cerevisiae and Oenococcus oeni immobilized in different layers of a cellulose/starch gel composite for simultaneous alcoholic and malolactic wine fermentationsServetas, Ioannis ; Berbegal, Carmen ; Camacho, Nathalia ; Bekatorou, Argyro ; Ferrer, Sergi ; Nigam, Poonam Singh ; Drouza, Chryssoula ; Koutinas, Αthanasios Α. 
Oct-2010Scale-up of extremely low temperature fermentations of grape must by wheat supported yeast cellsKandylis, Panagiotis ; Bekatorou, Argyro ; Koutinas, Athanasios A. ; Drouza, Chryssoula 
2013Αξιολόγιση κυπριακών οίνων ως προς την βιοενεργή τους σύστασηΚοτανίδης, Ανέστης 
May-2017Μελέτη αντιοξειδωτικής δράσης και συνολικών φαινολικών συστατικών σε ερυθρούς οίνους Κυπριακών γηγενών και ξένων ποικιλιώνΤσιολάκκη, Αμαλία 
May-2022Μελέτη αυτόχθονων βακτηρίων για την ικανότητα τέλεσης μηλογαλακτικής ζύμωσης κρασιούΠαπαμιχαήλ, Φιλιώ 
May-2022Μελέτη αυτόχθονων ζυμών για την ικανότητα αλκοολικής ζύμωσης προς παραγωγή κρασιούΚώστα, Ραφαέλα 
May-2023Μελέτη των ταννινών και προσδιορισμός τους στο σταφύλι και το κρασίΚαραγιάννη, Μαρίνα 
May-2020Μελέτη Φαινολικών Συστατικών σε σταφύλι και Οινο: Ταννίνες και Μέθοδοι Προσδιορισμού τουςΟικονομίδου, Παναγιώτα