Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/20.500.14279/631
Title: | Πώς η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών επηρεάζει την πρόληψη καρκίνου του μαστού | Authors: | Καλαπόδα, Μαρκέλα | Keywords: | Καρκίνος του μαστού;Καρκίνος--Διατροφολογικές απόψεις;Καρκίνος--Πρόληψη | Advisor: | Μίτλεττον, Νίκος | Issue Date: | 2012 | Department: | Department of Nursing | Faculty: | Faculty of Health Sciences | Abstract: | Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί μια από τις συχνότερες μορφές καρκίνου που εμφανίζονται παγκόσμια. Παρόλα αυτά, οι έρευνες που έχουν διεξαχθεί σε ότι αφορά στις αιτίες πρόκλησης ,αλλά και στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού είναι περιορισμένες .Επιβάλλεται λοιπόν , η ανάγκη διεξαγωγής επιστημονικών ερευνών , οι οποίες θα δώσουν νέα στοιχειά για το φαινόμενο αυτό που γίνεται ολοένα και συχνότερο στον κόσμο. | Description: | Breast cancer is the most common cancer worldwide. However, scientific research conducted regarding to causes and prevention of breast cancer is limited. Therefore, it is necessary new research in this field of investigation, which will provide new evidence for this disease. | Rights: | Απαγορεύεται η δημοσίευση ή αναπαραγωγή, ηλεκτρονική ή άλλη χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του δημιουργού και κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. | Type: | Bachelors Thesis | Affiliation: | Cyprus University of Technology |
Appears in Collections: | Πτυχιακές Εργασίες/ Bachelor's Degree Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΛΑΠΟΔΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ.pdf | 149.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
CORE Recommender
Page view(s) 50
309
Last Week
0
0
Last month
3
3
checked on Dec 3, 2024
Download(s) 20
112
checked on Dec 3, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in KTISIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.