Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.14279/631
Title: Πώς η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών επηρεάζει την πρόληψη καρκίνου του μαστού
Authors: Καλαπόδα, Μαρκέλα 
Keywords: Καρκίνος του μαστού;Καρκίνος--Διατροφολογικές απόψεις;Καρκίνος--Πρόληψη
Advisor: Μίτλεττον, Νίκος
Issue Date: 2012
Department: Department of Nursing
Faculty: Faculty of Health Sciences
Abstract: Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί μια από τις συχνότερες μορφές καρκίνου που εμφανίζονται παγκόσμια. Παρόλα αυτά, οι έρευνες που έχουν διεξαχθεί σε ότι αφορά στις αιτίες πρόκλησης ,αλλά και στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού είναι περιορισμένες .Επιβάλλεται λοιπόν , η ανάγκη διεξαγωγής επιστημονικών ερευνών , οι οποίες θα δώσουν νέα στοιχειά για το φαινόμενο αυτό που γίνεται ολοένα και συχνότερο στον κόσμο.
Description: Breast cancer is the most common cancer worldwide. However, scientific research conducted regarding to causes and prevention of breast cancer is limited. Therefore, it is necessary new research in this field of investigation, which will provide new evidence for this disease.
Rights: Απαγορεύεται η δημοσίευση ή αναπαραγωγή, ηλεκτρονική ή άλλη χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του δημιουργού και κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.
Type: Bachelors Thesis
Affiliation: Cyprus University of Technology 
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες/ Bachelor's Degree Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΛΑΠΟΔΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ.pdf149.35 kBAdobe PDFView/Open
CORE Recommender
Show full item record

Page view(s) 50

276
Last Week
3
Last month
4
checked on Apr 27, 2024

Download(s) 20

96
checked on Apr 27, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in KTISIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.