Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/20.500.14279/3228
Title: | Τυρί: τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών | Authors: | Papademas, Photis | metadata.dc.contributor.other: | Παπαδήμας, Φώτης Μπίντσης, Θωμάς |
Major Field of Science: | Natural Sciences | Field Category: | Biological Sciences | Keywords: | Cheese;Cheesemaking | Issue Date: | 2009 | Abstract: | Ένα μοναδικό βιβλίο στην ελληνική αγορά που περιγράφει όλη την διαδικασία παραγωγής του τυριού στο σπίτι όσο και στο τυροκομείο από το α έως το ωμέγα . Με εκπληκτικές και εύκολες συνταγές ο αναγνώστης μπορεί να μάθει να φτιάχνει μια τεράστια ποικιλία τυριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό μόνος στο σπίτι. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα ελληνικά τυριά όπου περιγράφονται και αναλύονται 34 τυριά από όλη την στερεά και νησιωτική χώρα ενώ σε πολλά από αυτά περιγράφεται και η οικοπαρασκευή τους! Όλο ο βιβλίο περιλαμβάνει σε πλήρη ανάλυση 100 τυριά από 10 χώρες χωρισμένα σε 13 κατηγορίες καλύπτοντας όλα το ευρύτερο γνωστό φάσμα τυριών στην ελληνική αγορά. | Description: | Η βιβλιοθήκη διαθέτει αντίτυπο του βιβλίου σε έντυπη μορφή με ταξινομικό αριθμό: SF271.B56 | URI: | https://hdl.handle.net/20.500.14279/3228 | ISBN: | 9789608455634 | Rights: | Ψύχαλος | Type: | Book | Affiliation : | Cyprus University of Technology |
Appears in Collections: | Βιβλία/Books |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
cheese.jpg | 115.63 kB | JPEG | View/Open |
CORE Recommender
Page view(s) 50
735
Last Week
4
4
Last month
6
6
checked on Nov 21, 2024
Download(s) 50
287
checked on Nov 21, 2024
Google ScholarTM
Check
Altmetric
Items in KTISIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.