Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.14279/3228
Title: Τυρί: τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών
Authors: Papademas, Photis 
metadata.dc.contributor.other: Παπαδήμας, Φώτης
Μπίντσης, Θωμάς
Major Field of Science: Natural Sciences
Field Category: Biological Sciences
Keywords: Cheese;Cheesemaking
Issue Date: 2009
Abstract: Ένα μοναδικό βιβλίο στην ελληνική αγορά που περιγράφει όλη την διαδικασία παραγωγής του τυριού στο σπίτι όσο και στο τυροκομείο από το α έως το ωμέγα . Με εκπληκτικές και εύκολες συνταγές ο αναγνώστης μπορεί να μάθει να φτιάχνει μια τεράστια ποικιλία τυριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό μόνος στο σπίτι. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα ελληνικά τυριά όπου περιγράφονται και αναλύονται 34 τυριά από όλη την στερεά και νησιωτική χώρα ενώ σε πολλά από αυτά περιγράφεται και η οικοπαρασκευή τους! Όλο ο βιβλίο περιλαμβάνει σε πλήρη ανάλυση 100 τυριά από 10 χώρες χωρισμένα σε 13 κατηγορίες καλύπτοντας όλα το ευρύτερο γνωστό φάσμα τυριών στην ελληνική αγορά.
Description: Η βιβλιοθήκη διαθέτει αντίτυπο του βιβλίου σε έντυπη μορφή με ταξινομικό αριθμό: SF271.B56
URI: https://hdl.handle.net/20.500.14279/3228
ISBN: 9789608455634
Rights: Ψύχαλος
Type: Book
Affiliation : Cyprus University of Technology 
Appears in Collections:Βιβλία/Books

Files in This Item:
File Description SizeFormat
cheese.jpg115.63 kBJPEGThumbnail
View/Open
CORE Recommender
Show full item record

Page view(s) 50

664
Last Week
2
Last month
15
checked on May 1, 2024

Download(s) 50

275
checked on May 1, 2024

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in KTISIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.