Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/29610
Τίτλος: Stone fruits: Sweet cherries (Prunus avium L.)
Συγγραφείς: Toivonen, Peter M.A. 
Manganaris, George A. 
Major Field of Science: Agricultural Sciences
Field Category: AGRICULTURAL SCIENCES
Λέξεις-κλειδιά: Stone fruits;Sweet cherries
Ημερομηνία Έκδοσης: 1-Ιαν-2020
Πηγή: Controlled and Modified Atmospheres for Fresh and Fresh-Cut Produce, 2020
Start page: 323
End page: 328
Περίληψη: Sweet cherries are a high value, short storage life fruit. Value in the market place is dependent on quality parameters including firmness, soluble solids content, red fruit color, stem green color and freedom from defects (pitting, pebbling, decay). Quality at the market place can be assured if proper at harvest temperature management and good controlled or modified atmosphere technologies are applied. This chapter provides brief guidance on the potential issues that must be faced and overcome to achieve good market quality of cherries that are shipped both short and long distances.
URI: https://hdl.handle.net/20.500.14279/29610
ISBN: 9780128045992
DOI: 10.1016/B978-0-12-804599-2.00018-1
Rights: Copyright © Elsevier B.V.
Type: Book Chapter
Affiliation: Summerland Research and Development Centre 
Cyprus University of Technology 
Εμφανίζεται στις συλλογές:Βιβλία/Books

CORE Recommender
Δείξε την πλήρη περιγραφή του τεκμηρίου

SCOPUSTM   
Citations 50

2
checked on 14 Μαρ 2024

Page view(s)

153
Last Week
2
Last month
2
checked on 22 Νοε 2024

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από άδεια Άδεια Creative Commons Creative Commons