Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/20.500.14279/27608
Τίτλος: | Studies on the enzymatic glucosidation of the monoterpene Perillyl alcohol contained in the essential oil of mastic gum | Συγγραφείς: | Xanthakis, Epameinondas Stamatis, Haralambos Kolisis, Fragiskos N. |
Major Field of Science: | Natural Sciences | Field Category: | Chemical Sciences | Ημερομηνία Έκδοσης: | Σεπ-2006 | Πηγή: | Protein Design and Evolution for Biocatalysis Conference, 2006, August 30 – 1 September, Greifswald, Germany | Conference: | Protein Design and Evolution for Biocatalysis Conference | URI: | https://hdl.handle.net/20.500.14279/27608 | Rights: | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | Type: | Conference Papers | Affiliation: | National Technical University Of Athens | Publication Type: | Peer Reviewed |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Δημοσιεύσεις σε συνέδρια /Conference papers or poster or presentation |
CORE Recommender
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από άδεια Άδεια Creative Commons