Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/20.500.14279/27607
Τίτλος: | Μελέτη της αντίδρασης της ενζυμικής γλυκοζυλίωσης δραστικών συστατικών της μαστίχας Χίου | Συγγραφείς: | Ξανθάκης, Επαμεινώνδας Μιστριώτης, Παναγιώτης Σταμάτης, Χαράλαμπος Κολίσης, Φραγκίσκος |
Major Field of Science: | Natural Sciences | Field Category: | Chemical Sciences | Ημερομηνία Έκδοσης: | 29-Μαρ-2007 | Πηγή: | 2ο Πανελλήνιο Συνέριο Βιοτεχνολογία και Τεχνολογία τροφίμων, 2007, 29-31 Μαρτίου, Αθήνα, Ελλάδα | Conference: | Πανελλήνιο Συνέριο Βιοτεχνολογία και Τεχνολογία τροφίμων | URI: | https://hdl.handle.net/20.500.14279/27607 | Rights: | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | Type: | Conference Papers | Affiliation: | National Technical University Of Athens | Publication Type: | Peer Reviewed |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Δημοσιεύσεις σε συνέδρια /Conference papers or poster or presentation |
CORE Recommender
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από άδεια Άδεια Creative Commons