Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/27607
Τίτλος: Μελέτη της αντίδρασης της ενζυμικής γλυκοζυλίωσης δραστικών συστατικών της μαστίχας Χίου
Συγγραφείς: Ξανθάκης, Επαμεινώνδας 
Μιστριώτης, Παναγιώτης 
Σταμάτης, Χαράλαμπος 
Κολίσης, Φραγκίσκος 
Major Field of Science: Natural Sciences
Field Category: Chemical Sciences
Ημερομηνία Έκδοσης: 29-Μαρ-2007
Πηγή: 2ο Πανελλήνιο Συνέριο Βιοτεχνολογία και Τεχνολογία τροφίμων, 2007, 29-31 Μαρτίου, Αθήνα, Ελλάδα
Conference: Πανελλήνιο Συνέριο Βιοτεχνολογία και Τεχνολογία τροφίμων 
URI: https://hdl.handle.net/20.500.14279/27607
Rights: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Type: Conference Papers
Affiliation: National Technical University Of Athens 
Εμφανίζεται στις συλλογές:Δημοσιεύσεις σε συνέδρια /Conference papers or poster or presentation

CORE Recommender
Δείξε την πλήρη περιγραφή του τεκμηρίου

Page view(s) 50

157
Last Week
3
Last month
4
checked on 26 Ιουλ 2024

Google ScholarTM

Check


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από άδεια Άδεια Creative Commons Creative Commons