Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.14279/27607
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΞανθάκης, Επαμεινώνδας-
dc.contributor.authorΜιστριώτης, Παναγιώτης-
dc.contributor.authorΣταμάτης, Χαράλαμπος-
dc.contributor.authorΚολίσης, Φραγκίσκος-
dc.date.accessioned2023-02-10T15:51:08Z-
dc.date.available2023-02-10T15:51:08Z-
dc.date.issued2007-03-29-
dc.identifier.citation2ο Πανελλήνιο Συνέριο Βιοτεχνολογία και Τεχνολογία τροφίμων, 2007, 29-31 Μαρτίου, Αθήνα, Ελλάδαen_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14279/27607-
dc.formatpdfen_US
dc.language.isoelen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.titleΜελέτη της αντίδρασης της ενζυμικής γλυκοζυλίωσης δραστικών συστατικών της μαστίχας Χίουen_US
dc.typeConference Papersen_US
dc.collaborationNational Technical University Of Athensen_US
dc.subject.categoryChemical Sciencesen_US
dc.countryGreeceen_US
dc.subject.fieldNatural Sciencesen_US
dc.publicationPeer Revieweden_US
dc.relation.conferenceΠανελλήνιο Συνέριο Βιοτεχνολογία και Τεχνολογία τροφίμωνen_US
cut.common.academicyear2006-2007en_US
item.languageiso639-1el-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_c94f-
item.fulltextNo Fulltext-
item.grantfulltextnone-
item.openairetypeconferenceObject-
item.cerifentitytypePublications-
crisitem.author.deptDepartment of Agricultural Sciences, Biotechnology and Food Science-
crisitem.author.facultyFaculty of Geotechnical Sciences and Environmental Management-
crisitem.author.orcid0000-0003-1570-3254-
crisitem.author.parentorgFaculty of Geotechnical Sciences and Environmental Management-
Appears in Collections:Δημοσιεύσεις σε συνέδρια /Conference papers or poster or presentation
CORE Recommender
Show simple item record

Page view(s) 50

157
Last Week
3
Last month
4
checked on Jul 26, 2024

Google ScholarTM

Check


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons