Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/27588
Τίτλος: Impact of surface roughness and of electrical disturbances on crystallization in food systems
Συγγραφείς: LeBail, Alain 
Xanthakis, Epameinondas 
Ramaswamy, Hosahalli Swamy 
Havet, Michel 
Major Field of Science: Engineering and Technology
Field Category: Other Engineering and Technologies
Ημερομηνία Έκδοσης: Ιου-2015
Πηγή: 12th International Congress on Engineering and Food, 2015, 14-18 June, Québec City, Canada
Conference: International Congress on Engineering and Food 
URI: https://hdl.handle.net/20.500.14279/27588
Rights: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Type: Conference Papers
Affiliation: GEPEA 
Oniris Nantes 
Research Institutes of Sweden 
Publication Type: Peer Reviewed
Εμφανίζεται στις συλλογές:Δημοσιεύσεις σε συνέδρια /Conference papers or poster or presentation

CORE Recommender
Δείξε την πλήρη περιγραφή του τεκμηρίου

Page view(s)

185
Last Week
1
Last month
1
checked on 11 Δεκ 2024

Google ScholarTM

Check


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από άδεια Άδεια Creative Commons Creative Commons