Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/21650
Τίτλος: Nuclear Magnetic Spectroscopy Methodologies for the Determination of Polyphenols in Olive Oil
Συγγραφείς: Drouza, Chryssoula 
Pantelidou, Nantia 
Tsaousi, Konstantina 
Keramidas, Anastasios D. 
Editors: Soccol, Carlos Ricardo 
Pandey, Ashok 
Soccol, Vanete Thomaz 
Larroche, Christian 
Major Field of Science: Natural Sciences
Field Category: Other Agricultural Sciences
Λέξεις-κλειδιά: olive oil;19F NMR;polyphenols
Ημερομηνία Έκδοσης: 2011
Πηγή: Advances in Bioprocesses in Food Industry, AsiaTech Publishers
Volume: Vol IV
Start page: 191
End page: 207
URI: https://hdl.handle.net/20.500.14279/21650
ISSN: 81-87680-28-8
Type: Book Chapter
Affiliation: Cyprus University of Technology 
University of Cyprus 
Publication Type: Peer Reviewed
Εμφανίζεται στις συλλογές:Βιβλία/Books

CORE Recommender
Δείξε την πλήρη περιγραφή του τεκμηρίου

Page view(s) 50

311
Last Week
0
Last month
3
checked on 22 Νοε 2024

Google ScholarTM

Check


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα