Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.14279/18632
Title: Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κύπριου πολίτη σχετικά με τις προτεραιότητες που παρέχονται στον καρκινοπαθή ασθενή στα κρατικά νοσοκομεία Κύπρου και εφαρμογή χαρακτηριστικής σήμανσης (βραχίολι) με στόχο την ευκολότερη προσβασιμότητα των ασθενών στις ιατρικές υπηρεσίες που παρέχονται
Authors: Αθηνοδώρου, Φίλιππος 
Keywords: Καρκινοπαθείς;Αιματολογικούς ασθενείς
Advisor: Παναγίδης, Όμηρος
Issue Date: 2017
Department: Department of Multimedia and Graphic Arts
Faculty: Faculty of Fine and Applied Arts
Abstract: Στην παρούσα εργασία αντικείμενο μελέτης είναι η έρευνα των προτεραιοτήτων που παρέχονται στους καρκινοπαθή ασθενείς στα κρατικά νοσοκομεία Κύπρου. Κύριος στόχος της συγκεκριμένης πτυχιακής εργασίας, είναι να ενημερωθεί ο κύπριος πολίτης σχετικά με τις προτεραιότητες που έχει ένας καρκινοπαθής ή αιματολογικός ασθενής, στα κρατικά νοσοκομεία της Κύπρου και επίσης να αναλυθούν όσες περισσότερες πληροφορίες και δεδομένα σχετικά με τις προτεραιότητες των ασθενών και σε πιο βαθμό τηρούνται. Προσπάθησα να δείξω πόσο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο θέμα και τί επιπτώσεις έχει. Αυτή η πτυχιακή εργασία αποτελείται από δύο μέρη. Το πρώτο μέρος, είναι η ανάλυση και η ενημέρωση των προτεραιοτήτων που παρέχονται στους καρκινοπαθείς και αιματολογικούς ασθενείς. Επίσης θα ερευνηθεί κατά πόσο τηρούνται οι προτεραιότητες αυτές και σε πιο βαθμό έχουμε ανταπόκριση από τους υπόλοιπους ασθενείς. Στο δεύτερο μέρος είναι η σχεδίαση εφαρμογών για τα κρατικά νοσοκομεία και η εφαρμογή τους, ούτως ώστε να πληροφορηθεί ο κύπριος πολίτης και παράλληλα να βελτιοποιήσουμε την προσβασιμότητα των καρκινοπαθή ασθενών στις υπηρεσίες που παρέχονται και είναι αναγκαίες.
URI: https://hdl.handle.net/20.500.14279/18632
Rights: Απαγορεύεται η δημοσίευση ή αναπαραγωγή, ηλεκτρονική ή άλλη χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του δημιουργού και κάτοχου των πνευματικών δικαιωμάτων.
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States
Type: Bachelors Thesis
Affiliation: Cyprus University of Technology 
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες/ Bachelor's Degree Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat
Φίλιππος Αθηνοδώρου περίληψη.pdfΠερίληψη407.18 kBAdobe PDFView/Open
CORE Recommender
Show full item record

Page view(s) 10

124
Last Week
1
Last month
6
checked on May 3, 2024

Download(s) 10

52
checked on May 3, 2024

Google ScholarTM

Check


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons