Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/20.500.14279/12616
Τίτλος: | Cheeses from Cyprus |
Συγγραφείς: | Papademas, Photis |
Major Field of Science: | Agricultural Sciences |
Field Category: | Animal and Dairy Science |
Λέξεις-κλειδιά: | Cheese;Cyprus;Halloumi |
Ημερομηνία Έκδοσης: | 27-Οκτ-2017 |
Πηγή: | Global cheesemaking technology : cheese quality and characteristics, 2017, Pages 176-177 |
DOI: | https://doi.org/10.1002/9781119046165.ch00 |
URI: | https://hdl.handle.net/20.500.14279/12616 |
ISBN: | 9781119046165 |
DOI: | 10.1002/9781119046165.ch00 |
Rights: | © John Wiley & Sons Ltd. |
Type: | Book Chapter |
Affiliation: | Cyprus University of Technology |
Publication Type: | Peer Reviewed |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Κεφάλαια βιβλίων/Book chapters |
CORE Recommender
Sorry the service is unavailable at the moment. Please try again later.
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα