Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/20.500.14279/12616
Τίτλος: | Cheeses from Cyprus | Συγγραφείς: | Papademas, Photis | Major Field of Science: | Agricultural Sciences | Field Category: | Animal and Dairy Science | Λέξεις-κλειδιά: | Cheese;Cyprus;Halloumi | Ημερομηνία Έκδοσης: | 27-Οκτ-2017 | Πηγή: | Global cheesemaking technology : cheese quality and characteristics, 2017, Pages 176-177 | DOI: | https://doi.org/10.1002/9781119046165.ch00 | URI: | https://hdl.handle.net/20.500.14279/12616 | ISBN: | 9781119046165 | DOI: | 10.1002/9781119046165.ch00 | Rights: | © John Wiley & Sons Ltd. | Type: | Book Chapter | Affiliation: | Cyprus University of Technology | Publication Type: | Peer Reviewed |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Κεφάλαια βιβλίων/Book chapters |
CORE Recommender
SCOPUSTM
Citations
20
2
checked on 6 Νοε 2023
Page view(s) 50
371
Last Week
0
0
Last month
5
5
checked on 7 Νοε 2024
Google ScholarTM
Check
Altmetric
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα