Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/12616
Τίτλος: Cheeses from Cyprus
Συγγραφείς: Papademas, Photis 
Major Field of Science: Agricultural Sciences
Field Category: Animal and Dairy Science
Λέξεις-κλειδιά: Cheese;Cyprus;Halloumi
Ημερομηνία Έκδοσης: 27-Οκτ-2017
Πηγή: Global cheesemaking technology : cheese quality and characteristics, 2017, Pages 176-177
DOI: https://doi.org/10.1002/9781119046165.ch00
URI: https://hdl.handle.net/20.500.14279/12616
ISBN: 9781119046165
DOI: 10.1002/9781119046165.ch00
Rights: © John Wiley & Sons Ltd.
Type: Book Chapter
Affiliation: Cyprus University of Technology 
Publication Type: Peer Reviewed
Εμφανίζεται στις συλλογές:Κεφάλαια βιβλίων/Book chapters

CORE Recommender
Δείξε την πλήρη περιγραφή του τεκμηρίου

SCOPUSTM   
Citations 20

2
checked on 6 Νοε 2023

Page view(s) 50

371
Last Week
0
Last month
5
checked on 7 Νοε 2024

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα