Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/20.500.14279/10206
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Τζαμαλούκας, Ουράνιος | - |
dc.contributor.author | Αντωνίου, Κυριακή | - |
dc.date.accessioned | 2017-08-09T09:26:41Z | - |
dc.date.available | 2017-08-09T09:26:41Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.14279/10206 | - |
dc.description | Η παρούσα μελέτη διερευνά τον ρόλο της χρήσης προϊόντων ζύμης στη διατροφή μηρυκαστικών ζώων. Το κεντρικό ζήτημα ήταν να μελετηθεί βιβλιογραφικά ο ρόλος και το αποτέλεσμα που μπορεί να έχει η χρήση προϊόντων ζύμης στην διατροφή των μηρυκαστικών όσον αφορά το περιβάλλον της μεγάλης κοιλίας, την βελτίωση της μικροβιακής δραστηριότητας καθώς και την υγεία και την παραγωγή των ζώων. Επίσης μελετήθηκε η επίδραση προϊόντων ζύμης στην ποιότητα και ποσότητα του γάλακτος στην αγελάδα και στα μικρά μηρυκαστικά. | en_US |
dc.description.abstract | This review study explores the role of yeast products use in the diet of ruminants. The central issue was to study the role and effect of using yeast products in feed in relation to rumen environment, microbial activity as well as animal health and production. The effect of yeast products on the quality and quantity of milk of cow and small ruminants was also studied. | en_US |
dc.format | en_US | |
dc.language.iso | el | en_US |
dc.publisher | Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων, Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου | en_US |
dc.rights | Απαγορεύεται η δημοσίευση ή αναπαραγωγή, ηλεκτρονική ή άλλη χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του δημιουργού και κάτοχου των πνευματικών δικαιωμάτων. | en_US |
dc.subject | Yeast products | en_US |
dc.subject | Diet | en_US |
dc.subject | Ruminants | en_US |
dc.subject.other | Προϊόντα ζύμης | en_US |
dc.subject.other | Διατροφή | en_US |
dc.subject.other | Μηρυκαστικά | en_US |
dc.title | Χρήση προϊόντων ζύμης στην διατροφή μηρυκαστικών | en_US |
dc.type | Bachelors Thesis | en_US |
dc.affiliation | Cyprus University of Technology | en_US |
item.openairetype | bachelorThesis | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_46ec | - |
item.languageiso639-1 | el | - |
crisitem.author.dept | Department of Agricultural Sciences, Biotechnology and Food Science | - |
crisitem.author.faculty | Faculty of Geotechnical Sciences and Environmental Management | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0001-7675-6718 | - |
crisitem.author.parentorg | Faculty of Geotechnical Sciences and Environmental Management | - |
Appears in Collections: | Πτυχιακές Εργασίες/ Bachelor's Degree Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.pdf | Abstract | 121.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
CORE Recommender
Page view(s) 50
289
Last Week
0
0
Last month
3
3
checked on Jan 30, 2025
Download(s) 50
112
checked on Jan 30, 2025
Google ScholarTM
Check
Items in KTISIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.