Browsing by Subject Milk

Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2007Childhood diet and insulin-like growth factors in adulthood: 65 year follow-up of the Boyd Orr CohortMartin, Richard Michael ; Holly, Jeff M P ; Middleton, Nicos ; Davey Smith, George ; Gunnell, David J. 
1-Feb-2022Cocoa husks fed to lactating dairy ewes affect milk fatty acid profile and oxidative status of blood and milkCarta, Silvia ; Tsiplakou, Eleni ; Mitsiopoulou, Christina ; Pulina, Giuseppe ; Nudda, Anna 
2000A comparison of the chemical, microbiological and sensory characteristics of bovine and ovine halloumi cheeseRobinson, Richard ; Papademas, Photis 
3-Jun-2013Detection of Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis in bulk tank milk by combined phage-PCR assay: Evidence that plaque number is a good predictor of MAPBotsaris, George ; Liapi, Maria ; Kakogiannis, Charalambos ; Dodd, Christine E R ; Rees, Catherine E.D. 
2013The effect of weaning system on the milk fatty acid profile of Chios sheep breedTzamaloukas, Ouranios ; Orford, Michael R. ; Miltiadou, Despoina ; Papachristoforou, Christakis 
May-2021Effects of supplementing rumen-protected methionine and lysine on milk performance and oxidative status of dairy ewesMavrommatis, Alexandros ; Mitsiopoulou, Christina ; Christodoulou, Christos ; Kariampa, Paraskevi ; Simoni, Marica ; Righi, Federico ; Tsiplakou, Eleni 
Jun-2012Evidence of major gene(s) affecting milk traits in the Chios sheep breedChatziplis, Dimitrios G. ; Tzamaloukas, Ouranios ; Ligda, Christina ; Koumas, Alkis ; Mavrogenis, Andreas ; Georgoudis, Andreas G. ; Miltiadou, Despoina ; Papachristoforou, Christakis 
Nov-2010Food safety management systems (FSMS) in the dairy industry: A reviewBintsis, Thomas ; Papademas, Photis 
Aug-1998Halloumi cheese : the product and its characteristicsRobinson, Richard ; Papademas, Photis 
Feb-2021Influence of dietary sesame meal, vitamin E and selenium supplementation on milk production, composition, and fatty acid profile in dairy goatsMitsiopoulou, Christina ; Karaiskou, Christina ; Simoni, Marica ; Righi, Federico ; Pappas, Athanasios C. ; Sotirakoglou, Kyriaki ; Tsiplakou, Eleni 
Jul-2010Rapid detection methods for viable Mycobacterium avium subspecies paratuberculosis in milk and cheeseBotsaris, George ; Slana, Iva ; Liapi, Maria ; Dodd, Christine E R ; Economides, Constantinos ; Rees, Catherine ; Pavlik, Ivo 
20-Dec-2001The sensory characteristics of different types of halloumi cheese as perceived by tasters of different agesRobinson, Richard ; Papademas, Photis 
5-Mar-2021Sesame Meal, Vitamin E and Selenium Influence Goats' Antioxidant StatusTsiplakou, Eleni ; Mitsiopoulou, Christina ; Karaiskou, Chrysoula ; Simoni, Marica ; Pappas, Athanasios C. ; Righi, Federico ; Sotirakoglou, Kyriaki ; Labrou, Nikolaos E 
25-Aug-2014Stage of lactation affects the fatty acid profile of Chios sheep milkTzamaloukas, Ouranios ; Orford, Michael R. ; Miltiadou, Despoina ; Papachristoforou, Christakis 
2017Απομόνωση, ταυτοποίηση και τεχνολογικός χαρακτηρισμός των οξυγαλακτικών βακτηρίων από γάλα της αίγας ΜαχαιράΧατζησάββα, Αθηνά 
2012Βιολογικό vs συμβατικό γάλα : οργανοληπτική εξέταση και ανίχνευση μικροσυστατικώνΧριστοφή, Χριστιάνα 
2013Μικροβιολογική ποιότητα νωπού αγελαδινού γάλακτος:οριζόντια δειγματοληψία από ένα βουστάσιοΚυπριανού, Κυριακή 
May-2021Παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα (ΟΜΧ, ΣΚ, Αντιβιοτικά, Αφλατοξίνη Μ1) του παραγόμενου νωπού αγελαδινού γάλακτος στην ΚύπροΜιχαήλ, Ελένη 
2013Σύγκριση μικροβιολογικής ποιότητας βιολογικού και συμβατικού νωπού γάλακτοςΝεοφύτου, Λούκας 
Jun-2020Χρήση υπεριώδους ακτινοβολίας σε παστεριωμένο γάλα για επιμήκυνση της διάρκειας ζωήςΜακρομάλλης, Αντρέας