| Issue Date | Title | Author(s) |
| 2007 | Childhood diet and insulin-like growth factors in adulthood: 65 year follow-up of the Boyd Orr Cohort | Martin, Richard Michael ; Holly, Jeff M P ; Middleton, Nicos ; Davey Smith, George ; Gunnell, David J. |
| 1-Feb-2022 | Cocoa husks fed to lactating dairy ewes affect milk fatty acid profile and oxidative status of blood and milk | Carta, Silvia ; Tsiplakou, Eleni ; Mitsiopoulou, Christina ; Pulina, Giuseppe ; Nudda, Anna |
| 2000 | A comparison of the chemical, microbiological and sensory characteristics of bovine and ovine halloumi cheese | Robinson, Richard ; Papademas, Photis |
| 3-Jun-2013 | Detection of Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis in bulk tank milk by combined phage-PCR assay: Evidence that plaque number is a good predictor of MAP | Botsaris, George ; Liapi, Maria ; Kakogiannis, Charalambos ; Dodd, Christine E R ; Rees, Catherine E.D. |
| 2013 | The effect of weaning system on the milk fatty acid profile of Chios sheep breed | Tzamaloukas, Ouranios ; Orford, Michael R. ; Miltiadou, Despoina ; Papachristoforou, Christakis |
| May-2021 | Effects of supplementing rumen-protected methionine and lysine on milk performance and oxidative status of dairy ewes | Mavrommatis, Alexandros ; Mitsiopoulou, Christina ; Christodoulou, Christos ; Kariampa, Paraskevi ; Simoni, Marica ; Righi, Federico ; Tsiplakou, Eleni |
| Jun-2012 | Evidence of major gene(s) affecting milk traits in the Chios sheep breed | Chatziplis, Dimitrios G. ; Tzamaloukas, Ouranios ; Ligda, Christina ; Koumas, Alkis ; Mavrogenis, Andreas ; Georgoudis, Andreas G. ; Miltiadou, Despoina ; Papachristoforou, Christakis |
| Nov-2010 | Food safety management systems (FSMS) in the dairy industry: A review | Bintsis, Thomas ; Papademas, Photis |
| Aug-1998 | Halloumi cheese : the product and its characteristics | Robinson, Richard ; Papademas, Photis |
| Feb-2021 | Influence of dietary sesame meal, vitamin E and selenium supplementation on milk production, composition, and fatty acid profile in dairy goats | Mitsiopoulou, Christina ; Karaiskou, Christina ; Simoni, Marica ; Righi, Federico ; Pappas, Athanasios C. ; Sotirakoglou, Kyriaki ; Tsiplakou, Eleni |
| Jul-2010 | Rapid detection methods for viable Mycobacterium avium subspecies paratuberculosis in milk and cheese | Botsaris, George ; Slana, Iva ; Liapi, Maria ; Dodd, Christine E R ; Economides, Constantinos ; Rees, Catherine ; Pavlik, Ivo |
| 20-Dec-2001 | The sensory characteristics of different types of halloumi cheese as perceived by tasters of different ages | Robinson, Richard ; Papademas, Photis |
| 5-Mar-2021 | Sesame Meal, Vitamin E and Selenium Influence Goats' Antioxidant Status | Tsiplakou, Eleni ; Mitsiopoulou, Christina ; Karaiskou, Chrysoula ; Simoni, Marica ; Pappas, Athanasios C. ; Righi, Federico ; Sotirakoglou, Kyriaki ; Labrou, Nikolaos E |
| 25-Aug-2014 | Stage of lactation affects the fatty acid profile of Chios sheep milk | Tzamaloukas, Ouranios ; Orford, Michael R. ; Miltiadou, Despoina ; Papachristoforou, Christakis |
| 2017 | Απομόνωση, ταυτοποίηση και τεχνολογικός χαρακτηρισμός των οξυγαλακτικών βακτηρίων από γάλα της αίγας Μαχαιρά | Χατζησάββα, Αθηνά |
| 2012 | Βιολογικό vs συμβατικό γάλα : οργανοληπτική εξέταση και ανίχνευση μικροσυστατικών | Χριστοφή, Χριστιάνα |
| 2013 | Μικροβιολογική ποιότητα νωπού αγελαδινού γάλακτος:οριζόντια δειγματοληψία από ένα βουστάσιο | Κυπριανού, Κυριακή |
| May-2021 | Παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα (ΟΜΧ, ΣΚ, Αντιβιοτικά, Αφλατοξίνη Μ1) του παραγόμενου νωπού αγελαδινού γάλακτος στην Κύπρο | Μιχαήλ, Ελένη |
| 2013 | Σύγκριση μικροβιολογικής ποιότητας βιολογικού και συμβατικού νωπού γάλακτος | Νεοφύτου, Λούκας |
| Jun-2020 | Χρήση υπεριώδους ακτινοβολίας σε παστεριωμένο γάλα για επιμήκυνση της διάρκειας ζωής | Μακρομάλλης, Αντρέας |