Refined By:
Date Issued:  [2011 TO 2019]

Results 1-20 of 22 (Search time: 0.019 seconds).

StatusTitleAuthor(s)Issue DateAcademic Year
1CompletedΒιολογικό vs συμβατικό γάλα : οργανοληπτική εξέταση και ανίχνευση μικροσυστατικώνΧριστοφή, Χριστιάνα 20122019-2020
2CompletedΓαϊδουρινό γάλα κάτω από διαφορετικές παραμέτρους επεξεργασίαςΑριστοδήμου, Αναστασία 20152019-2020
3Διερεύνηση συστημάτων ιχνηλασιμότητας σε βιομηχανίες πουλερικώνΝεοκλέους, Ιωάννα 2017
4CompletedΖυμούμενο παραδοσιακό ρόφημα "Αϊρανι": Τεχνολογία και οργανοληπτικά χαρακτηριστικάΟνουφρίου, Γιώργος 20152019-2020
5Ζυμουμένο παραδοσιακό ρόφημα «Αϊράνι» τεχνολογία και οργανοληπτικά χαρακτηριστικάΨαρά, Χρίστος 2017
6CompletedΗ επίδραση διαφορετικών πυτίων στην παραγωγή τυριών ίδιας τεχνολογίαςΒεσιάρη, Ελένη 20162016-2017
7Η επίδραση της αντικατάστασης του χλωριούχου νατρίου στις φυσικοχημικές, μικροβιολογικές και οργανοληπτικές ιδιότητες του τυρού χαλλούμιΜιχαήλ, Μιχαήλ May-2017
8CompletedΗ επίδραση της πυτίας CYNZIME® σε σκληρό τυρί ωρίμανσηςΜιχαήλ, Αθανασία 20162019-2020
9CompletedΗ εφαρμογή του συστήματος HACCP σε μικρές βιοτεχνίες γάλακτος στην επαρχία Λεμεσού και ΠάφουΑθανασίου, Μαρία 20152019-2020
10CompletedΗ μικροβιακή χλωρίδα του κυπριακού τραχανάΚύπρου, Κατερίνα 20122019-2020
11CompletedΜελέτη αλληλεπίδρασης μεταξύ στελεχών επισιτιστικού τομέα και καταναλωτών : αξιολόγηση του παρόντος επιπέδου ασφάλειας και υγιεινής στον επισιτιστικό τομέαΜανής, Χρίστος 20182017-2018
12CompletedΜελέτη για την χρήση αγελαδινού τυρογάλακτος από τις γαλακτοβιομηχανίες της Κύπρου ως υπόστρωμα για την παραγωγή βιο-αιθανόληςΌμηρου, Κοραλία 20152019-2020
13CompletedΜελέτη για την χρήση του ορού γάλακτος από τις γαλακτοβιομηχανίες της Κύπρου ως υπόστρωμα για την παραγωγή βιο-αιθανόληςΚωσταρή, Σαλώμη 20142019-2020
14CompletedΜελέτη διατηρησιμότητας και μικροβιολογικής ποιότητας παραδοσιακώνμκαι στραγγιστών/βιομηχανοποιημένων γιαουρτιών απο την κυπριακή αγοράΚωνσταντίνου, Ανδρούλλα 20182017-2018
15CompletedΜελέτη πολυφαινόλων και αντιξειοδωτικής ικανότητας σοκολάταςΣιάντωνα, Αναστασία 20132012-2013
16CompletedΜελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών γαλλικού τύπου αιγίνου τυριού με την προσθήκη προβιοτικών μικροοργανισμώνΝικολάου, Πολυμνία May-20192018-2019
17CompletedΜελέτη των φυσικοχημικών και οργανοληπτικών χαρακτηριστικών σε γιαούρτι με καλλιέργεια κεφίρΧρυσοστόμου, Νικολέττα May-20192018-2019
18CompletedΜια ολιστική προσέγγιση για την ποιότητα του γαϊδουρινού γάλακτος στην ΚύπροΙωάννου, Χριστίνα 2017empty
19CompletedΟι επιδράσεις της παστερίωσης στην μικροβιολογική ποιότητα και τις ανοσοσφαιρινές Α, Γ κατά την μετάβαση του γαιδουρινού πρωτογάλατος σε γάλαΓαβριήλ, Γεώργιος 20152019-2020
20CompletedΠαρασκευή τυριού τύπου κεφαλογραβιέρας από νωπό και παστεριωμένο γάλα : οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και ποιότηταΙωάννου, Μυροφόρα 20142019-2020