Results 1-7 of 7 (Search time: 0.025 seconds).

StatusTitleAuthor(s)Issue DateAcademic Year
1Διερεύνηση συστημάτων ιχνηλασιμότητας σε βιομηχανίες πουλερικώνΝεοκλέους, Ιωάννα 2017
2Ζυμούμενο παραδοσιακό ρόφημα "Αϊρανι": Τεχνολογία και οργανοληπτικά χαρακτηριστικάΟνουφρίου, Γιώργος 2015
3Ζυμουμένο παραδοσιακό ρόφημα «Αϊράνι» τεχνολογία και οργανοληπτικά χαρακτηριστικάΨαρά, Χρίστος 2017
4CompletedΗ επίδραση διαφορετικών πυτίων στην παραγωγή τυριών ίδιας τεχνολογίαςΒεσιάρη, Ελένη 20162016-2017
5Η επίδραση της αντικατάστασης του χλωριούχου νατρίου στις φυσικοχημικές, μικροβιολογικές και οργανοληπτικές ιδιότητες του τυρού χαλλούμιΜιχαήλ, Μιχαήλ May-2017
6Μια ολιστική προσέγγιση για την ποιότητα του γαϊδουρινού γάλακτος στην ΚύπροΙωάννου, Χριστίνα 2017
7Οι επιδράσεις της παστερίωσης στην μικροβιολογική ποιότητα και τις ανοσοσφαιρινές Α, Γ κατά την μετάβαση του γαιδουρινού πρωτογάλατος σε γάλαΓαβριήλ, Γεώργιος 2015