Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/631
Τίτλος: Πώς η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών επηρεάζει την πρόληψη καρκίνου του μαστού
Συγγραφείς: Καλαπόδα, Μαρκέλα 
Λέξεις-κλειδιά: Καρκίνος του μαστού;Καρκίνος--Διατροφολογικές απόψεις;Καρκίνος--Πρόληψη
Advisor: Μίτλεττον, Νίκος
Ημερομηνία Έκδοσης: 2012
Department: Department of Nursing
Faculty: Faculty of Health Sciences
Περίληψη: Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί μια από τις συχνότερες μορφές καρκίνου που εμφανίζονται παγκόσμια. Παρόλα αυτά, οι έρευνες που έχουν διεξαχθεί σε ότι αφορά στις αιτίες πρόκλησης ,αλλά και στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού είναι περιορισμένες .Επιβάλλεται λοιπόν , η ανάγκη διεξαγωγής επιστημονικών ερευνών , οι οποίες θα δώσουν νέα στοιχειά για το φαινόμενο αυτό που γίνεται ολοένα και συχνότερο στον κόσμο.
Description: Breast cancer is the most common cancer worldwide. However, scientific research conducted regarding to causes and prevention of breast cancer is limited. Therefore, it is necessary new research in this field of investigation, which will provide new evidence for this disease.
Rights: Απαγορεύεται η δημοσίευση ή αναπαραγωγή, ηλεκτρονική ή άλλη χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του δημιουργού και κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.
Type: Bachelors Thesis
Affiliation: Cyprus University of Technology 
Εμφανίζεται στις συλλογές:Πτυχιακές Εργασίες/ Bachelor's Degree Theses

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΛΑΠΟΔΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ.pdf149.35 kBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε
CORE Recommender
Δείξε την πλήρη περιγραφή του τεκμηρίου

Page view(s) 50

278
Last Week
0
Last month
7
checked on 11 Μαϊ 2024

Download(s) 20

96
checked on 11 Μαϊ 2024

Google ScholarTM

Check


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα