Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/20.500.14279/631
Τίτλος: | Πώς η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών επηρεάζει την πρόληψη καρκίνου του μαστού | Συγγραφείς: | Καλαπόδα, Μαρκέλα | Λέξεις-κλειδιά: | Καρκίνος του μαστού;Καρκίνος--Διατροφολογικές απόψεις;Καρκίνος--Πρόληψη | Advisor: | Μίτλεττον, Νίκος | Ημερομηνία Έκδοσης: | 2012 | Department: | Department of Nursing | Faculty: | Faculty of Health Sciences | Περίληψη: | Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί μια από τις συχνότερες μορφές καρκίνου που εμφανίζονται παγκόσμια. Παρόλα αυτά, οι έρευνες που έχουν διεξαχθεί σε ότι αφορά στις αιτίες πρόκλησης ,αλλά και στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού είναι περιορισμένες .Επιβάλλεται λοιπόν , η ανάγκη διεξαγωγής επιστημονικών ερευνών , οι οποίες θα δώσουν νέα στοιχειά για το φαινόμενο αυτό που γίνεται ολοένα και συχνότερο στον κόσμο. | Description: | Breast cancer is the most common cancer worldwide. However, scientific research conducted regarding to causes and prevention of breast cancer is limited. Therefore, it is necessary new research in this field of investigation, which will provide new evidence for this disease. | Rights: | Απαγορεύεται η δημοσίευση ή αναπαραγωγή, ηλεκτρονική ή άλλη χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του δημιουργού και κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. | Type: | Bachelors Thesis | Affiliation: | Cyprus University of Technology |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Πτυχιακές Εργασίες/ Bachelor's Degree Theses |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΛΑΠΟΔΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ.pdf | 149.35 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε |
CORE Recommender
Page view(s) 20
321
Last Week
0
0
Last month
5
5
checked on 13 Μαρ 2025
Download(s) 50
120
checked on 13 Μαρ 2025
Google ScholarTM
Check
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα