Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/3266
Τίτλος: Antioxidants and bioactive compounds in fruits
Συγγραφείς: Kanellis, Angelos K. 
Manganaris, George A. 
metadata.dc.contributor.other: Μαγγανάρης, Γιώργος Α.
Major Field of Science: Agricultural Sciences
Field Category: AGRICULTURAL SCIENCES;Agricultural Biotechnology;Other Agricultural Sciences
Λέξεις-κλειδιά: Antioxidant;Bioactive compounds;Fruits
Ημερομηνία Έκδοσης: 16-Ιου-2014
Πηγή: Fruit Ripening: Physiology, Signalling and Genomics, July 16, 2014, Pages 99-126
Link: http://www.cabi.org/bookshop/book/9781845939625
URI: https://hdl.handle.net/20.500.14279/3266
ISBN: 978-1-84593-962-5
Rights: © 2015 CABI
Type: Book Chapter
Affiliation: Cyprus University of Technology 
Aristotle University of Thessaloniki 
Publication Type: Peer Reviewed
Εμφανίζεται στις συλλογές:Κεφάλαια βιβλίων/Book chapters

CORE Recommender
Δείξε την πλήρη περιγραφή του τεκμηρίου

Page view(s) 50

492
Last Week
1
Last month
31
checked on 14 Μαρ 2025

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα