Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/20.500.14279/3266
Τίτλος: | Antioxidants and bioactive compounds in fruits | Συγγραφείς: | Kanellis, Angelos K. Manganaris, George A. |
metadata.dc.contributor.other: | Μαγγανάρης, Γιώργος Α. | Major Field of Science: | Agricultural Sciences | Field Category: | AGRICULTURAL SCIENCES;Agricultural Biotechnology;Other Agricultural Sciences | Λέξεις-κλειδιά: | Antioxidant;Bioactive compounds;Fruits | Ημερομηνία Έκδοσης: | 16-Ιου-2014 | Πηγή: | Fruit Ripening: Physiology, Signalling and Genomics, July 16, 2014, Pages 99-126 | Link: | http://www.cabi.org/bookshop/book/9781845939625 | URI: | https://hdl.handle.net/20.500.14279/3266 | ISBN: | 978-1-84593-962-5 | Rights: | © 2015 CABI | Type: | Book Chapter | Affiliation: | Cyprus University of Technology Aristotle University of Thessaloniki |
Publication Type: | Peer Reviewed |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Κεφάλαια βιβλίων/Book chapters |
CORE Recommender
Page view(s) 50
492
Last Week
1
1
Last month
31
31
checked on 14 Μαρ 2025
Google ScholarTM
Check
Altmetric
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα