Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/20.500.14279/3228
Τίτλος: | Τυρί: τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών | Συγγραφείς: | Papademas, Photis | metadata.dc.contributor.other: | Παπαδήμας, Φώτης Μπίντσης, Θωμάς |
Major Field of Science: | Natural Sciences | Field Category: | Biological Sciences | Λέξεις-κλειδιά: | Cheese;Cheesemaking | Ημερομηνία Έκδοσης: | 2009 | Περίληψη: | Ένα μοναδικό βιβλίο στην ελληνική αγορά που περιγράφει όλη την διαδικασία παραγωγής του τυριού στο σπίτι όσο και στο τυροκομείο από το α έως το ωμέγα . Με εκπληκτικές και εύκολες συνταγές ο αναγνώστης μπορεί να μάθει να φτιάχνει μια τεράστια ποικιλία τυριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό μόνος στο σπίτι. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα ελληνικά τυριά όπου περιγράφονται και αναλύονται 34 τυριά από όλη την στερεά και νησιωτική χώρα ενώ σε πολλά από αυτά περιγράφεται και η οικοπαρασκευή τους! Όλο ο βιβλίο περιλαμβάνει σε πλήρη ανάλυση 100 τυριά από 10 χώρες χωρισμένα σε 13 κατηγορίες καλύπτοντας όλα το ευρύτερο γνωστό φάσμα τυριών στην ελληνική αγορά. | Description: | Η βιβλιοθήκη διαθέτει αντίτυπο του βιβλίου σε έντυπη μορφή με ταξινομικό αριθμό: SF271.B56 | URI: | https://hdl.handle.net/20.500.14279/3228 | ISBN: | 9789608455634 | Rights: | Ψύχαλος | Type: | Book | Affiliation: | Cyprus University of Technology |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Βιβλία/Books |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
cheese.jpg | 115.63 kB | JPEG | Δείτε/ Ανοίξτε |
CORE Recommender
Page view(s) 50
762
Last Week
1
1
Last month
12
12
checked on 31 Ιαν 2025
Download(s) 10
297
checked on 31 Ιαν 2025
Google ScholarTM
Check
Altmetric
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα