Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/20.500.14279/26569
Τίτλος: | Bioactive compounds biosynthesis and metabolism in fruit and vegetables | Editors: | Ferrante, Antonio Manganaris, George A. Pintado, Manuela Francini, Alessandra |
Major Field of Science: | Agricultural Sciences | Field Category: | Agricultural Biotechnology | Λέξεις-κλειδιά: | Carotenoids;Phenolics;Bioactive compounds | Ημερομηνία Έκδοσης: | Φεβ-2020 | URI: | https://hdl.handle.net/20.500.14279/26569 | ISBN: | 978-2-88963-603-7 | DOI: | 10.3389/fpls.2020.00129 | Rights: | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | Type: | Article | Affiliation: | Cyprus University of Technology University of Milan Catholic University of Portugal Sant’Anna School of Advanced Studies |
Publication Type: | Peer Reviewed |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Βιβλία/Books |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
9782889636037.PDF | 16.78 MB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε |
CORE Recommender
SCOPUSTM
Citations
50
8
checked on 6 Νοε 2023
WEB OF SCIENCETM
Citations
8
Last Week
0
0
Last month
0
0
checked on 23 Αυγ 2023
Page view(s) 50
320
Last Week
0
0
Last month
5
5
checked on 6 Νοε 2024
Download(s) 50
937
checked on 6 Νοε 2024
Google ScholarTM
Check
Altmetric
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από άδεια Άδεια Creative Commons