Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/26569
Τίτλος: Bioactive compounds biosynthesis and metabolism in fruit and vegetables
Editors: Ferrante, Antonio 
Manganaris, George A. 
Pintado, Manuela 
Francini, Alessandra 
Major Field of Science: Agricultural Sciences
Field Category: Agricultural Biotechnology
Λέξεις-κλειδιά: Carotenoids;Phenolics;Bioactive compounds
Ημερομηνία Έκδοσης: Φεβ-2020
URI: https://hdl.handle.net/20.500.14279/26569
ISBN: 978-2-88963-603-7
DOI: 10.3389/fpls.2020.00129
Rights: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Type: Article
Affiliation: Cyprus University of Technology 
University of Milan 
Catholic University of Portugal 
Sant’Anna School of Advanced Studies 
Publication Type: Peer Reviewed
Εμφανίζεται στις συλλογές:Βιβλία/Books

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος
9782889636037.PDF16.78 MBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε
CORE Recommender
Δείξε την πλήρη περιγραφή του τεκμηρίου

SCOPUSTM   
Citations 50

8
checked on 6 Νοε 2023

WEB OF SCIENCETM
Citations

8
Last Week
0
Last month
0
checked on 23 Αυγ 2023

Page view(s) 50

355
Last Week
3
Last month
28
checked on 14 Μαρ 2025

Download(s) 50

1.125
checked on 14 Μαρ 2025

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από άδεια Άδεια Creative Commons Creative Commons