Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/20.500.14279/14845
Τίτλος: | Halloumi Cheese | Συγγραφείς: | Papademas, Photis | Major Field of Science: | Agricultural Sciences | Field Category: | AGRICULTURAL SCIENCES;Agricultural Biotechnology;Other Agricultural Sciences | Λέξεις-κλειδιά: | Free volatile fatty acids (FVFA);Halloumi cheese;Microbiological quality;Sensory profiling;Ultrafiltration (UF) technology | Ημερομηνία Έκδοσης: | 16-Νοε-2007 | Πηγή: | Brined Cheeses, 16 November 2007, Pages 117-138 | URI: | https://hdl.handle.net/20.500.14279/14845 | ISBN: | 9781405124607 | ISSN: | 1405124601 | DOI: | 10.1002/9780470995860.ch4 | Type: | Book Chapter | Affiliation: | Kyklos Scientific Services Ltd | Publication Type: | Peer Reviewed |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Κεφάλαια βιβλίων/Book chapters |
CORE Recommender
SCOPUSTM
Citations
50
18
checked on 14 Μαρ 2024
Page view(s) 50
340
Last Week
0
0
Last month
31
31
checked on 14 Μαρ 2025
Google ScholarTM
Check
Altmetric
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα