Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/14845
Τίτλος: Halloumi Cheese
Συγγραφείς: Papademas, Photis 
Major Field of Science: Agricultural Sciences
Field Category: AGRICULTURAL SCIENCES;Agricultural Biotechnology;Other Agricultural Sciences
Λέξεις-κλειδιά: Free volatile fatty acids (FVFA);Halloumi cheese;Microbiological quality;Sensory profiling;Ultrafiltration (UF) technology
Ημερομηνία Έκδοσης: 16-Νοε-2007
Πηγή: Brined Cheeses, 16 November 2007, Pages 117-138
URI: https://hdl.handle.net/20.500.14279/14845
ISBN: 9781405124607
ISSN: 1405124601
DOI: 10.1002/9780470995860.ch4
Type: Book Chapter
Affiliation: Kyklos Scientific Services Ltd 
Εμφανίζεται στις συλλογές:Κεφάλαια βιβλίων/Book chapters

CORE Recommender
Δείξε την πλήρη περιγραφή του τεκμηρίου

SCOPUSTM   
Citations 50

18
checked on 14 Μαρ 2024

Page view(s) 50

279
Last Week
0
Last month
8
checked on 21 Μαϊ 2024

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα